Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ –Απρίλιος 2002

-          -   Εκλογές θρίλερ για δύο. Διακομιχάλης και Ρούσσος έχουν στα όπα-όπα τον Ζερβό. Οι δύο μονομάχοι των δημοτικών εκλογών αποφεύγουν και την ελάχιστη παρεξήγηση με τον τρίτο. Προφανώς και οι δύο έχουν στο μυαλό τους τη δεύτερη Κυριακή και τους πιθανούς συνασπισμούς.

  

-          -  Ο κ. Παναγιώτης Σέρβος είναι ο μάνατζερ του νοσοκομείου Καλύμνου. Χημικός Μηχανικός με προϋπηρεσία σε μονάδα παραγωγής στον ιδιωτικό τομέα. Την εγκατάστασή του έκανε η πρόεδρος του Περιφερειακού Εθνικού Συστήματος Υγείας Δωδ/σου κα. Αρσενοπούλου, η οποία στην ομιλία της τόνισε ότι το νοσοκομείο Καλύμνου ξεχώρισε από τα άλλα τρία του νομού ως το μόνο που δεν παρουσίασε σοβαρά διοικητικά προβλήματα. Υπογράμμισε όμως ότι στο εξής θα ελέγχεται αυστηρά η πορεία του νοσοκομείου.

 

-          -  Η αποχώρηση του κ. Θανάτση από τη θέση του προέδρου του νοσοκομείου και η εγκατάσταση του πρώτου μάνατζερ κ. Σέρβου έγινε μέσα σε κλίμα συγκαλυμμένων συναισθηματικών φορτίσεων. Οι πολιτικοί-διοικητικοί αντίπαλοι του κ. Θανάτση είδαν την  «αποκαθήλωσή»  του με ευφορία που δεν κρυβόταν. Δεν κατάλαβαν όμως ότι τώρα η τυπικότητα των υπαλληλικών σχέσεων και η εν γένει λειτουργία του νοσοκομείου θα μπουν σε πιο αυστηρή και τυπική βάση. Τέρμα τα κομματικά παιχνίδια.  

 

-          -  Είπαμε ότι κάθε δύο χρόνια θα κάνουμε Παγκαλυμνιακή Συν-διάσκεψη. Είπαμε, επίσης, ότι θα λειτουργήσει στο Δήμο Γραφείο Αποδήμων και ότι θα καταρτιστεί Μητρώο Αποδήμων και μείναμε στο ΘΑ… Ανέξοδοι ενθουσιασμοί της στιγμής και ανάλαφρες υποσχέσεις. Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν να γίνει η 3η Παγκαλυμνιακή Συνδιάσκεψη και τελικά σχεδιάζεται γι’ αυτό το καλοκαίρι, που έχουμε και προεκλογική περίοδο. Χάνουμε τίποτα;               

                                                                                                                                                                                                                          Ματάκι

 

 

 

 

 

 

              

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version