Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 31 Μαρτίου το 3ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο στη Ρόδο

Ο Καλύμνιος καθηγητής καρδιολογίας κ. Ιω. Γιαλλάφος είναι ο πρόεδρος φετινού ιατρικού συμποσίου, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Mediterranean, το προσεχές Σάββατο, 31 Μαρτίου, στις 7μμ.

Διοργανωτής του συμποσίου είναι η Euromedika, γενική κλινική Δωδεκανήσου, στη Ρόδο, και το προεδρείο θα απαρτίζουν οι κ.κ. Ν. Λεγάκης – ομ. καθηγ. μικροβιολογίας παν/μίου Αθηνών, Ε. Παπαλάμπρος - ομ. καθηγ. χειρ. παν/μίου Αθηνών, Κλ. Σταματιάδου - επιστ. δ/ντής Euromedika, και Ιω. Γιαλλάφος ομ. καθηγ. καρδ/γίας, δ./ντής καρδ/κής κλινικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Το συμπόσιο είναι πολυθεματικό και οι ομιλητές, όλοι συνεργάτες της Euromedika,  με τα αντίστοιχα θέματα που θα παρουσιάσουν είναι οι εξής: Αικ. Βολονάκη - πρόληψη λοιμώξεων, Θ. Ευθυμίου-καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, Π. Καλαφάτης-πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, Μ. Μακέστας-οστεοπόρωση & κατάγματα, Χ. Ελευθεριάδης-αποκλεισμός νεύρων & υπέρταση στη σύγχρονη αναισθ/γία, Β. Πρωτόπαπας-πρόληψη & αποκατάσταση καρδιοπαθειών.

Στην πρώτη σελίδα του δίπτυχου έγχρωμου προγράμματος που εκτύπωσε η διοργανώτρια εταιρία, στη βάση είναι το ιπποτικό κάστρο της Ρόδου και στις άνω γωνίες είναι αριστερά ο Ιπποκράτης, το σύμβολο της Κω, και δεξιά η Κυρά της Καλύμνου, το νέο σύμβολο του καλυμνιακού τουρισμού. Έτσι, η Κάλυμνος, προφανώς χάρη στον κ. Γιαλλάφο, βρήκε μια σημαντική θέση προβολής στο συνέδριο αυτό δίπλα στη Ρόδο και την Κω.  

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version