Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νικητιάδης-Σπυρόπουλος για το νέο κτίριο του ΙΚΑ στη Ρόδο Κύριο

Με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο συναντήθηκε, στις 23.3.12, σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης προκειμένου  να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σε σχέση με το νέο κτιριακό συγκρότημα του ΙΚΑ το οποίο πρόκειται να ανεγερθεί στη Ρόδο. 

 

Ο κ. Σπυρόπουλος πληροφόρησε τον κ. Νικητιάδη για το γεγονός ότι υλοποίησε τη δέσμευση του να επισκεφθεί η υποδιοικητής του ΙΚΑ  τη Ρόδο δεδομένου ότι η κ. Βασιλική Τριανταφυλλίδη μετέβη το πρωί στο νησί για να συμμετάσχει σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο της Ρόδου. Ο Διοικητής του ΙΚΑ διαβεβαίωσε τον Δωδεκανήσιο Βουλευτή ότι εντός του μηνός θα ληφθούν όλες οι απαιτούμενες αποφάσεις που θα θέσουν στην τελική ευθεία την έναρξη των εργασιών για το νέο κτίριο του ΙΚΑ στη Ρόδο.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης μετά τη συνάντηση  με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι γιατί η υποδιοικητής του ΙΚΑ κ. Βασιλική Τριανταφυλλίδη επισκέφτηκε τη Ρόδο  για το νέο κτίριο του ΙΚΑ που αποτελεί σημαντικό ζήτημα για τους συμπολίτες μας. Επιθυμώ και δημοσίως να ευχαριστήσω τον κ. Σπυρόπουλο για τη συμβολή του προκειμένου να προχωρήσει και να λυθεί ένα καίριο θέμα για τη Ρόδο, το οποίο είχε ουσιαστικώς «βαλτώσει»  καθώς χρόνιζε για μεγάλο διάστημα. Είμαι βέβαιος ότι σε λίγο θα ξεκινήσει μια προσπάθεια για ένα ζήτημα που μας ταλαιπώρησε χρόνια και ταλαιπώρησε ακόμα περισσότερο χιλιάδες ασφαλισμένους στους οποίους, κατά το μέρος που μας αναλογεί, οφείλουμε τουλάχιστον μία συγνώμη.» (δ.τ. 23.3.12)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version