Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απάντηση στην ΑΡΓΩ από το Γ. Ρούσσο

Ο επικεφαλής της αξ. αντ/τευσης κ. Γ. Ρούσσος έστειλε (10.3.12) στην ΑΡΓΩ την παρακάτω απάντηση για το δημοσίευμά της σχετικά το με «κόψιμο» του εκπροσώπου τύπου της παράταξής του, κ. Μιχ. Μαμουζέλου, και το δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη.

 

 

  

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΡΟΥΣΣΟΣ

Αριθ. Πρωτ.: 32

 Κάλυμνος 10-03-2012

 

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ»

κ. Τρικοίλη Σ.

 

Σχετικά:

1.Η με ΑΠ (Παράταξης): 32/09-03-12 επιστολή του κ. Μπούκη Μ.

2.Το σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» την 10/03/12 στην ηλεκτρονική Δνση: http://argokalymnos.gr/politiki/dimos/item/841-δελτίο-τύπου-με-μασημένα-λόγια-για-πολύ-σοβαρό-ζήτημα.html

 

Αγαπητέ Σακελλάρη ,

Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών και για την πληρέστερη ενημέρωση των

αναγνωστών σου , σου παραθέτω ευθύς αμέσως κάποιες απαντήσεις-διευκρινήσεις μας:

Επιβεβαιώνουμε την εκτίμηση σου ότι η ανωτέρω επιστολή του κ. Μπούκη «δεν είναι αντίδραση «σούπα» για να την δεχτούμε ως έχει και να πούμε ότι εδώ τελείωσε».

Διαφωνούμε για τον χαρακτηρισμό σου περί «χλιαρής» επιστολής του κ. Μπούκη συμφωνώντας συγχρόνως με την έννοια της ευρύτερης έκφρασης σου περί «περίεργα χλιαρής» επιστολής τονίζοντας ότι πρόκειται απλώς για μια υπεύθυνη επιστολή επί ενός πολύ σοβαρού θέματος Δημοκρατίας.

Απαντάμε θετικά στο ερώτημά σου για το αν «Επιφυλάσσεται για κάτι διαφορετικό, αφού πρώτα πάρει απάντηση από το κανάλι;»

Στο ερώτημά σου για το αν η μη εμφάνιση του κ. Μπούκη επί του θέματος ,στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια συνιστά μια στάση σιωπής ή τακτικής απαντάμε ότι προφανώς συνιστά μια στάση υπεύθυνης τακτικής.

Δεν υπήρξε κανενός είδους συνεννόηση , κανενός στελέχους ή απλού μέλους της παράταξης μας με τον δημοσιογράφο του ΑΙΓΑΙΟ TV κ? Χαραμαντά ούτε με κανένα άλλον εργαζόμενο ή στέλεχος διοίκησης ή ιδιοκτησίας του σταθμού αυτού και ο όποιος χειρισμός του θέματος εκ μέρους του κ. Χαραμαντά απορρέει αποκλειστικά από την κρίση , διάθεση και απόφαση του ίδιου ή και της Δνσης/ Διοίκησης του ΑΙΓΑΙΟ TV . Μια πιθανή συνέχιση της δημοσιογραφικής σου έρευνας για το θέμα και προς αυτήν την κατεύθυνση για την πληρέστερη ενημέρωση όλων μας θα ήταν ευπρόσδεκτη , εφόσον βέβαια εσύ το κρίνεις σκόπιμο στην βάση των δικών σου κριτηρίων.

Σε ότι μας αφορά , δεν προσδίδουμε στο όλο θέμα καμιά συσχέτιση του με το ΠΑΣΟΚ χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι ως πολιτικό θέμα και σημαντικό πρόβλημα Δημοκρατίας δεν πρέπει να αφορά όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και κάθε άλλο κόμμα , κάθε άλλη δημοτική παράταξη , κάθε άλλη τοπική συλλογικότητα , κάθε κάτοικο του Δήμου μας και όλη την τοπική μας κοινωνία συνολικά στον όποιο βαθμό δομημένης ή μη ύπαρξης της.

Δεν είμαστε της σχολής των «στρογγυλών και μεταλλαγμένων πληροφοριών» και συνεπώς να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξει συνεχόμενη , υπεύθυνη και σοβαρή συνέχεια στο θέμα ως ένα σημαντικό θέμα πολιτικής και Δημοκρατίας.

Οι ανωτέρω απαντήσεις – διευκρινήσεις μας προφανώς δεν συνιστούν ολοκληρωμένη απάντηση στο άρθρο σου αλλά συνιστούν την μέχρι αυτή την στιγμή δυνατότητα υπεύθυνης συμπλήρωσης της ενημέρωσης της δικής σου και των αναγνωστών σου.

Σε συγχαίρουμε για την καίρια ανάδειξη του θέματος με όλες του τις γωνιές και χωρίς φόβο για καμιά από αυτές.

Με εκτίμηση

 

Ο Επικεφαλής

 

Γιώργος Α. Ρούσσος

Δημοτικός Σύμβουλος

τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

 

Κοινοποιείται

Λοιπά Μ.Μ.Ε Καλύμνου

Διαθέσιμα σε εμάς e-mail αποδεκτών

Ηλεκτρονική σελίδα της παράταξης μας: http://kalymnosenotita.blogspot.com

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version