Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο δημοτικός φωτισμός ανάβει μέρα-νύχτα εδώ και 12 ημέρες

Μια γραμμή δημοτικού φωτισμού, στις Ελιές Πανόρμου, ανάβει 24 ώρες το 24ωρο πάνω από 10 ημέρες. «Ενοχλήσαμε» τη δημ. Αρχή, υποσχέθηκε ότι θα πάρει τα μέτρα της, αλλά «παν μέτρον άχρηστον». 

 

Την πρώτη μέρα είπαμε: Απροσεξία των υπεύθυνων της δημ. Αρχής, η οποία είναι και η υπεύθυνη, γιατί αυτή πληρώνει, δηλαδή ο λαός – να εξηγούμαστε. Τη δεύτερη μέρα είπαμε: Ζαλάδα, την τρίτη: Αλαλούμ, στη συνέχεια κάθε πρωί και απόγευμα που βλέπαμε αναμμένα τα φώτα λέγαμε κάτι παραπάνω… 

Μετά από 10 μέρες, αφού είδαμε ότι γιατρειά δεν υπάρχει, ενοχλήσαμε τη δημ. Αρχή, η οποία δήλωσε έκπληκτη και σφόδρα αγανακτισμένη. Μας διαβεβαίωσε ο αρμόδιος αντιδ/ρχος ότι σε μισή ώρα θα σβήσουνε τα φώτα και ότι θα βάλει σε τάξη τα πράγματα.

Αφού παρήλθε και λογικό χρονικό περιθώριο της αγανάκτησης, είπαμε σήμερα να δημοσιοποιήσουμε την απραξία της δημ. Αρχής σ’ αυτό το απλό θεματάκι για ένα και μόνο λόγο, ότι για όλα τα θέματα εκτός Δήμου: καθαριότητα, βλάβες δρόμων, φυτώριο κ.λπ. κ.λπ. τα έχει φορτώσει σε έναν αντιδήμαρχο, τον κ. Ζωίδη.

Δεν ξέρουμε ποια διοικητική ανασυγκρότηση του Δήμου έφερε (ή επέβαλε…) ο δήμαρχος, ώστε ο Δήμος να αποκτήσει αναπτυξιακή δυναμική. Στα δελτία τύπου και στις τηλεοπτικές περιγραφές άθλων ακούμε πολλά, τα οποία όμως για να τα δεις πρέπει να διαθέτεις το χάρισμα της ενόρασης και της μεταφυσικής έκστασης.

Επειδή όμως τέτοιο πολιτικό χάρισμα δεν διαθέτουμε, λέμε ότι, αν κρίνουμε από το δημοτικό φωτισμό (ανάμεσα στα τόσα άλλα εντυπωσιακά της θορυβώδους απραξίας, που τελευταία απαιτεί και σιωπή από τα ΜΜΕ), τα γεγονότα είναι απογοητευτικά. Ούτε τα φώτα δεν μπορούν πια να σβήσουν; Είμαστε στη 12η μέρα, έλεος!

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου eleni-p. δημοσιεύθηκε από eleni-p.

    Μπορεί να μην ξερουν να σβηνουν τα φωτα , αλλα σιγουρα θα μασ τα αλλαξουν...!

  • Σύνδεσμος σχολίου Ρούσσος Γιώργος του Αντωνίου δημοσιεύθηκε από Ρούσσος Γιώργος του Αντωνίου

    Ένα τόσο απλό πραγματάκι, και όμως αντικατοπτρίζει απόλυτα το πως χειρίζονται κάποιοι το μέλλον αυτού του νησιού.
    Και το αστείο είναι ότι βρίσκεται ακόμα κόσμος που βλέπει ότι η Κάλυμνος πάει προς το καλύτερο!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version