Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Πριν 10 χρόνια – ΑΡΓΩ – Φεβρουάριος 2002

-          -  Οι πολιτικοί μας σπανίως προσέχουν τις «παρέες» τους. Εύκολα μπλέκουν σε παλιοϊστορίες, φτιάχνουν «κατάσταση» με καπάτσους του παρακράτους, κυρίως για να τα δώσουν όλα για τις εκλογές. Αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι με τέτοια μπουκέτα «λουλουδιών» φοβάται ο άλλος ακόμη και να τους πλησιάσει. Κι όσο η κομματική σημαία έκρυβε τα πρόσωπα κάτι γινότανε. Μετά την αποκάλυψη όμως…

 

-          -  Κάλεσαν στα «όπλα» τους μαθητές για το ακτοπλοϊκό «έπος». Μεθόδευσαν τις καταλήψεις των σχολείων, αλλά στο τέλος οι μαθητές κατάγγειλαν το δήμαρχο κ. Διακομιχάλη, ότι τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν. Σύγχυση, δηλώσεις, «δυναμισμός», όμως κάτι ουσιαστικό δεν έγινε.

 

-          -  Το αεροδρόμιο Καλύμνου δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει μες στο 2002. Τα σχέδια των κτιριακών εγκαταστάσεων, που ετοίμασε ο Δήμος, βγήκαν ακατάλληλα, γιατί ο προϋπολογισμός ξεπέρναγε το 1 δις. δρχ. και σε τέτοια χρηματοδοτικά ύψη η Ε.Ε. απαιτεί διεθνή διαγωνισμό. Τώρα ο Δήμος περιφέρει τη μελέτη στην Αθήνα και ψάχνει να βρει τον αεροδιάδρομο προσγείωσής της.

 

-          -  Ο νέος θεσμός των μάνατζερ στα νοσοκομεία, αντί των προέδρων, μπήκε στη φάση της υλοποίησης. Μακάρι οι μάνατζερ να τα πάνε καλύτερα από τους προέδρους. Πάντως η όλη κακοδαιμονία των νοσοκομείων μας δε μπορεί να χρεωθεί αποκλειστικά στους προέδρους.  
 

Τελευταία τροποποίηση στις
Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version