Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας ζητάνε να γίνει πιο σαφής η καταγγελία

«Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δηλώσεις του αυτές είναι ανεύθυνες και  επιπόλαιες  και  ζητάμε  από τον  κ. Κουτούζη  Εμμ. να γίνει πιο σαφής στην καταγγελία...»   

 

ΥΠΑΛΛΗΛΟI ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ                        

ΚΑΛΥΜΝΟΣ  16/01/2012

ΠΡΟΣ:    Μ.Μ.Ε

Λάβαμε γνώση από δημοσιεύματα του  τύπου ότι την Δευτέρα 26/12/2011 σε σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο  συμπατριώτης μας κ. Εμμανουήλ Κουτούζης  στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε σε υπηρεσίες μεταξύ αυτών και την  Πολεοδομία χρησιμοποιώντας  εκφράσεις όπως «διεφθαρμένοι» και «τα  παίρνουν ». 

Επειδή είμαστε υπάλληλοι της Πολεοδομίας Καλύμνου, εκπληρώνουμε τα καθήκοντα  μας με ευσυνειδησία, αμεροληψία και πάντα σύμφωνα με τον νόμο, θεωρούμε  την  δήλωση αυτή του συμπατριώτη μας  άδικη, απαράδεκτη, συκοφαντική και ότι  θίγει την τιμή και την αξιοπρέπεια μας ως  επιστημόνων, και υπαλλήλων.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δηλώσεις του αυτές είναι ανεύθυνες και  επιπόλαιες  και  ζητάμε  από τον  κ. Κουτούζη  Εμμ. να γίνει πιο σαφής στην καταγγελία  αυτή καταθέτοντας  τα στοιχεία του στον πολιτικό μας προϊστάμενο, Δήμαρχο Καλυμνίων  για να μην γίνονται  αδίκως  σχόλια, στην μικρή κοινωνία του νησιού μας.

      

ΟΙ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Εμμ. Γερακιός

Καλ. Κολέλη

Δ. Λογιωτάτου

Π. Κενενούνης

Α. Τρικοίλη

Π. Χριστοδούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version