Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γ. Ρούσσος για το χαμένο πρόγραμμα Κοιν. Εργασίας Κύριο

Απαντά στα όσα είπε στην ΑΡΓΩ ο κ. δήμαρχος για την απώλεια (ή όχι…) των  θέσεων εργασίας

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                     Κάλυμνος  18 /01/2012

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»          Aρ.Πρωτ. : 0028

ΜΕΙΖΩΝ ΜΕΙΨΗΦΙΑ                                 

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΡΟΥΣΣΟΣ

Προς:   Εφημερίδα «ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ»

κ. Τρικοίλη Σ.

ΘΕΜΑ: Απώλεια του Προγράμματος της Επιχορηγούμενης Κοινωνικής Εργασίας από τον Δήμο Καλυμνίων.

Συγχαρητήρια Σακελλάρη για την πραγματικά αποκαλυπτική παρουσίαση του θέματος στην ηλεκτρονική ΑΡΓΩ (http://argokalymnos.gr/eidiseis/kalymnos/item/757-επανεντάσσεται-η-δημ-αρχή-στο-πρόγραμμα-κοιν-εργασίας.html ). Ευτυχώς υπάρχουν και αυτές οι παρουσιάσεις των σημαντικών θεμάτων.

Διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο σου κινητοποιήθηκε η σκέψη μου, το συναίσθημα αλλά και η διάθεση μου και προέκυψε το παρακάτω κείμενο.

1. Ενίοτε επίσης κάποιοι πολιτικοί τυχαίνει να έχουν τις γνώσεις και τις επιστημονικές ικανότητες καθώς και τις διαδικαστικές ετοιμότητες, εξοικειώσεις  και δεξιότητες  και με σεβασμό στις κάθε φορά απαιτούμενες διαδικασίες και όχι ηγεμονική περιφρόνηση τους (όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...) να μπορούν να καλύπτουν τις όποιες αδυναμίες του Δήμου σε εξειδικευμένο προσωπικό και έτσι να μην γίνεται η απουσία εξειδικευμένου προσωπικού αιτία να χάσει η Κάλυμνος ακόμα ένα πολύτιμο πόρο... Σχεδόν πάντοτε όμως αυτό παραμένει ένα άρρητο, περίεργο μέγεθος, απαγορευμένη αλήθεια, επουσιώδης λεπτομέρεια…

[…]

4. Είναι φανερό ότι το πρόγραμμα χάθηκε για την Κάλυμνο και αυτά που λέει ο κ. Δήμαρχος είναι για να κερδίσει εντυπώσεις μέσω της τεχνικής του νέου κατεστημένου τρόπου της πολιτικής συζήτησης που είναι πλέον ο συνειδητός θόρυβος , οι ισοπεδωτικές «καραμέλες» βολέματος της αντίληψης των «διαμαρτυρομένων»  (λέει ο ένας λέει και ο άλλος , τσακώνονται οι πολιτικοί , όλοι το ίδιο είναι  , κ.λ.π) .......

5. «Θα» «αγωνιστεί» να κερδίσει την επόμενη προκήρυξη του προγράμματος, ίσως. Άντε  ίσως και ένα πολιτικό ρουσφέτι των 40 θέσεων (αντί για τις 150) και με βάση αυτό θα μας «πηγαίνει» άλλο έναν χρόνο ισχυριζόμενος ότι δεν έχασε το πρόγραμμα και μετά βλέπουμε… Τι να κάνουμε , είπαμε επικρατεί πλέον παντού η παράνοια.... ενώ συγχρόνως η αλήθεια με την σοβαρότητα προσπαθούν να βρουν τις ρωγμές αυτού του θανατηφόρου τοίχους ισοπέδωσης και απαξίωσης, μήπως και μπορέσουν να βρουν λίγο χώμα , λίγη δροσιά για  να βλαστήσουν, να υπάρξουν, να επιβιώσουν (όσο δεν εκλαμβάνονται ως προσβλητικές  και ενοχλητικές φιγούρες από την κυρίαρχη πλέον αυτοκρατορία της άρνησης της λογικής και της σκέψης . Το αυγό του φιδιού έσπασε…. Ψωμί ελιά και Κότσο βασιλιά)

ΥΓ: Το κείμενο αυτό […] το κοινοποιώ μόνο στα μέλη της Παράταξης μου για την δική τους ενημέρωση.

Γιώργος Α Ρούσσος

Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας στον Δήμο Καλύμνου

Τ. Δήμαρχος Καλυμνίων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version