Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλούσια έκθεση με εκπληκτικές δημιουργίες των ΑΜΕΑ στο Αργος Κύριο

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, στο Άργος Καλύμνου, πραγματοποιεί τριήμερη έκθεση με πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα, όλα δημιουργίες των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – στην πραγματικότητα με Ειδικές Δεξιότητες.

 

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από 2-5 Δεκεμβρίου, αλλά το κέντρο θα είναι ανοικτό όλες τις ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Δέχεται ήδη μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι αγοράζουν έργα τέχνης, χειροτεχνίας και βιοτεχνίας εξαιρετικής ποιότητας. Είναι πολύ μεγάλος πλούτος των εκθεμάτων στις αίθουσες του κέντρου: δημιουργίες αγγειοπλαστικής, αγιογραφίες και ποικίλες κατασκευές για διακόσμηση χώρων αλλά και ωραιότατα υφαντά, παραδοσιακά της Καλύμνου.

Όλα τα γούστα ικανοποιούνται στην έκθεση των ΑΜΕΑ στο Άργος, γιατί είναι δημιουργίες με αισθητική και εντυπωσιακή καλλιτεχνική αξία. Και καθώς διανύουμε την ευθεία προς τα Χριστούγεννα, ένα δώρο που θα ήθελε κανείς να κάνει σε δικό του πρόσωπο, θα το βρει οπωσδήποτε στα ράφια και τα τραπέζια της έκθεσης.

Ο πρόεδρος του κέντρου κ. Φίλιππος Ολυμπίτης, συνεπικουρούμενος από το διοικ. σ/λιο του κέντρου και τις εννέα κυρίες που εργάζονται για την εκπαίδευση των παιδιών και την παραγωγή έργου, έχει αναδείξει το Κέντρο των ΑΜΕΑ σε πραγματικό κέντρο Πολιτισμού. Ενός πολιτισμού αληθινού, που ξεκινά από την αφειδώλευτη και ανεξάντλητη προσφορά αγάπης, τη φροντίδα και την περιποίηση των παιδιών, προχωράει στις ποικίλες μορφές εκπαίδευσης με ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ώστε να αναδεικνύονται οι ειδικές δεξιότητες που διαθέτουν τα παιδιά – μέχρι και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μαθαίνουν – ολοκληρώνεται στις εκπληκτικές δημιουργίες και όλος αυτός ο πολιτισμός διαχέεται προς την κοινωνία μας, στην οποία στέλνει  μήνυμα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Ένα μήνυμα Πολιτισμού στην πράξη και όχι στις διακηρύξεις.    

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version