Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

3ο Φεστιβάλ Μελιού – Θα πάρει μέρος η Κάλυμνος;

Ο φίλος της εφημερίδας μας Δαν. Ζερβός μάς έστειλε, από την Αθήνα, το παρακάτω μήνυμα και δύο φωτογραφίες με τη διαφήμιση του 3ου Φεστιβάλ Μελιού:

 

Το μεσημέρι στο Σύνταγμα, στην έξοδο του Μετρό, κάποιος μοίραζε ένα διαφημιστικό, που το πήρα μεν μηχανικά, αλλά όταν το κοίταξα μου φάνηκε ενδιαφέρον. Διαφημίζει το 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού, που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και σου το στέλνω συνημμένο (δύο όψεις).

Επειδή στην ηλεκτρονική ΑΡΓΩ δε γράφεις τίποτα σχετικό, κατάλαβα ότι το γεγονός δεν έγινε γνωστό στην Κάλυμνο και ως εκ τούτου δε θα υπάρχει Καλυμνιακή συμμετοχή.

Κρίμα! Θα ήταν μια όχι ασήμαντη ευκαιρία προβολής του (σύμφωνα και με τον Στράβωνα) άριστου Καλύμνικου μελιού, αλλά και της Καλύμνου γενικότερα, πολλαπλά χρήσιμης στις σημερινές συνθήκες.

Η ΑΡΓΩ ρωτάει: Υπάρχει κάποιος που θα μας ενημερώσει αν θα συμμετάσχει ή όχι η Κάλυμνος στο φεστιβάλ μελιού. Μπορούμε να έχουμε μια ενημέρωση;

 

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου μελισσοκομικός συνεταιρισμός Θυμαρίτης δημοσιεύθηκε από μελισσοκομικός συνεταιρισμός Θυμαρίτης

    Ο μελισσοκομικός συνεταιρισμός Καλύμνου "Θυμαρίτης" απέχει συνειδητά από φεστιβάλ και εκθέσεις και έχει στείλει διευκρινίσεις για τη στάση του στην προσωπική ηλεκτρονική διέυθυνση του κ. Τρικοίλη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version