Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για αλλοδαπούς και παλιννοστούντες μαθητές

Πράξη «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών»

 

Δράση 6 «Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια εκδήλωση που θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 7/12/2011 και ώρα 18.30 με κεντρικό θέμα τα "Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης στα σχολεία". Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του προγράμματος «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών» που υλοποιείται από μια σύμπραξη πανεπιστημίων με κεντρική ευθύνη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κεντρικός στόχος της εκδήλωσης αφορά την ενημέρωση για προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης που επιδιώκουν την ψυχοκοινωνική προσαρμογή των μεταναστών μαθητών στο σχολείο.

Οι παρουσιάσεις της εκδήλωσης αφορούν συγκεκριμένα τα εξής θέματα: "Μετανάστευση, ψυχική υγεία και σχολείο: Δεδομένα και ανάγκες" (Ιωάννα Μπίμπου-Νάκου, Αναπλ. Καθηγήτρια Ψυχολογίας, ΑΠΘ), "Μετανάστευση και οικογένεια" (Αναστασία Τσαμπαρλή, Καθηγήτρια Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και "Η Μετανάστευση στον κινηματογράφο μέσω της εκπαίδευσης για/στα ΜΜΕ στα σχολεία" (Παύλος Πανταζής, Επίκ. Καθηγητής Τμήμα Κινηματογράφου, ΑΠΘ)

Στην εκδήλωση θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version