Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρέμβαση Νικητιάδη στο Λοβέρδο για το νοσοκομείο & η «απάντηση»

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η παρέμβαση του υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γιώργου Νικητιάδη προς τον υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο για το πρόβλημα του νοσοκομείου Καλύμνου με τον καρδιολόγο.

 

Ξαφνικά το νοσοκομείο Καλύμνου, εκεί που είχε δύο καρδιολόγους και λειτουργούσε με επάρκεια στην παροχή υπηρεσιών, σε μια Κάλυμνος που έχει μεγάλο αριθμό καρδιοπαθών, ο ένας καρδιολόγος αποσπάστηκε, με αίτησή του, στη Θεσσαλονίκη για 3 χρόνια. Συνέβη δε και ο δ/ντής της Καρδιολογικής Κλινικής να μεταβεί στην Αθήνα για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, και το νοσοκομείο έμεινε χωρίς καρδιολόγο.

Συναγερμός στην Κάλυμνο και γενική αναστάτωση, η οποία έφτασε μέχρι το γραφείο του κ. Νικητιάδη, ο οποίος έδρασε άμεσα και πήρε τη διαβεβαίωση του κ. Λοβέρδου ότι το θα επιλύσει άμεσα το πρόβλημα και το θέμα θα πρέπει να θεωρείται λήξαν.

 

Για την παρέμβαση του κ. Νικητιάδη ενημέρωσε τον Καλυμνιακό λαό ο κ. Γ. Ρούσσος, υπό την ιδιότητα του ειδικού συνεργάτη του κ. υφυπουργού όπως διασαφήνισε εξαρχής, με τηλεφωνική του παρέμβαση στο ΑΙΓΑΙΟ TV, στις 16.11.11, και τη διάρκεια της  απογευματινής εκπομπής του δημοσιογράφου Μ. Χαραμαντά «Εν Καλύμνω».

Και ώ του καλυμνιακού θαύματος και η πλειοψηφική «όχθη» του δημ. σ/λίου έδωσε τη δική της είδηση, η οποία έλεγε ότι με παρέμβασή του ο βουλευτής κ. Κρεμαστηνός έλυσε το θέμα. Έτσι, για να μη χάνουμε και τη «φόρμα» μας στην πρωτιά των «σωτήριων ενεργειών». Οπότε, οι τηλεθεατές διαλέγουν και παίρνουν... 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version