Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

ΚΑΛΛΙΟΠΗ Σ. ΤΡΙΚΟΙΛΗ: Πριν 10 χρόνια στην «ΑτΚ» - Οκτώβρης 2001

Ολα δείχνουν ότι πάμε για μια σκληρή προεκλογική αναμέτρηση, που εύκολα θα βγαίνει εκτός ορίων. 

 

Το ζήτημα είναι πώς ο πολίτης θα μείνει μακριά από «ανθυγιεινές» πολιτικές «εκσκαφές» και πώς οι τοπικές μας εφημερίδες δε θα ρίχνουν λάδι στη φωτιά.  

Ο δήμαρχος κ. Διακομιχάλης δείχνει να μη σκοτίζεται για την ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ. Προς τα έξω δε, προβάλλει την εικόνα του επιβλητικού και ισχυρού αρχηγού.

Ο κ. Ρούσσος, από την άλλη «όχθη», ενημερώνει αναλυτικά τα ΜΜΕ, όμως προς τα έξω προτιμά να εμφανίζεται ως ίσος μεταξύ ίσων βάζοντας το όνομά του 5ο στη σειρά 7 δημ. σ/λων της παράταξής του.

Το Σεπτέμβρη αρχίζουν οι εργασίες για τις κτιριακές εγκαταστάσεις στο θρυλικό αεροδρόμιο Καλύμνου, αλλά πρέπει να οπλιστούμε με ακόμη περισσότερη υπομονή. Οι διαβεβαιώσεις  έχασαν κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Αισίως πιάνουμε το 14ο έτος υποσχέσεων.

Στην Καρδάμαινα της Κω διεξήχθη πρωτάθλημα κατάδυσης, με τη συμμετοχή καταδυτών από πολλές χώρες. Στην Κάλυμνο, «το νησί των σφουγγαράδων», τέτοια «όνειρα» είναι ακόμη πολύ μακριά.

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version