Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γ. Κασσάρας: Θα κατέβω και πάλι στις εκλογές (video) Κύριο

 

Ο Καλύμνιος βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γ. Κασσάρας δήλωσε ότι θα κατέβει και πάλι ως υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές (19.2.2012).

 

Τη δήλωση αυτή έκανε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, το μεσημέρι της 7.11.11, στα νέα του γραφεία, δίπλα στο Δημαρχείο - απέναντι από το Ναυτικό Μουσείο. Η πρόθεση αυτή του κ. Κασσάρα, αν και είχε ήδη είχε γίνει γνωστή στην Κάλυμνο πριν τη συνέντευξη τύπου, ήταν ωστόσο η επίσημη και σαφέστατη τοποθέτησή του στο θέμα μέσα από ανοικτή συνέντευξη και διέλυσε κάθε σύγχυση. Και χρειαζόταν αυτή η διευκρίνιση, γιατί ΜΜΕ του νομού, από εσφαλμένη ερμηνεία δήλωσης του βουλευτή, παρουσίασαν τον κ. Κασσάρα να μην προτίθεται να συμμετάσχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ίσως να μην μπορέσει, για οικονομικούς λόγους, να πραγματοποιήσει και πάλι τον ίδιο αριθμό επισκέψεων στα νησιά του νομού, κατά τη μακρά προεκλογική περίοδο που ανοίγει. Όμως δε θα καταθέσει τα όπλα, παρά τις δύσκολες μέρες που περνάει το ΠΑΣΟΚ.

Αυτή η διευκρίνιση πιθανόν να ήταν ο ένας λόγος για τον οποίο έδωσε τη συνέντευξη ο κ. Κασσάρας. Ο δεύτερος λόγος της δημόσιας δήλωσης του θα πρέπει να είναι η επιβεβλημένη εκ μέρους του κίνηση τακτικής: ο κ. Κασσάρας πρόλαβε κάθε βεβιασμένη υποψηφιότητα από άλλον Καλύμνιο με αυτοπρόταση ή με πρόταση κάποιας κομματικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι, το κεφάλαιο των υποψηφιοτήτων για το ΠΑΣΟΚ της Καλύμνου, έχει κλείσει οριστικά και απομένει η προεκλογική παρουσία του ΠΑΣΟΚ.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Καλύμνιος βουλευτής προέβη σε σύντομο απολογισμό του έργου του κατά τους 10 μήνες της θητείας του στο Κοινοβούλιο και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του από το βήμα της Βουλής. Επίσης, θύμισε με λεπτομέρειες τις παραστάσεις του για την αντιμετώπιση προβλημάτων του νομού και ιδιαίτερα της Καλύμνου, μεταξύ των οποίων είναι ο μειωμένος ΦΠΑ στη Δωδεκάνησο (όπως και έγινε) η ίδρυση ΟΚΑΝΑ (βρίσκεται καθ’ οδόν), η διατήρηση του υποκαταστήματος του ΟΤΕ στην Καλυμνο (επιτεύχθηκε) και πολλά άλλα θέματα, καθαρά νησιωτικού χαρακτήρα. Κατά την άσκηση των καθηκόντων του, τόνισε ο κ. Κασσάρας, είχε εποικοδομητική συνεργασία με τους βουλευτές του νομού και με το δήμαρχο Καλυμνίων κ. Δ. Διακομιχάλη.

Κατά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η ΑΡΓΩ – Σακ. Τρικοίλης ρώτησε τον κ. Κασσάρα αν η δημοσιογραφική ανακοίνωση ότι η κυβέρνηση θα προβεί σε «στάση πληρωμών προς τρίτους», αφορά και το έργο του Δήμου στον λιμενοβραχίονα. Ο κ. Κασσάρας απάντησε ότι το έργο αυτό θα πραγματοποιηθεί χωρίς χρηματοδοτικό πρόβλημα.  

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version