Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δάσκαλοι και καθηγητές τίμησαν την εορτή των τριών Ιεραρχών (VIDEO) Κύριο

Την εορτή των Τριών Ιεραρχών τίμησαν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές της Καλύμνου, με εκκλησιασμό και αρτοκλασία στον ι. μητρ. ναό του Σωτήρος Χριστού, στον Εσπερινό του Σαββάτου και τη Θ. Λειτουργία της Κυριακής, 29 & 30/1/11.

 Το Σάββατο στον Εσπερινό, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών, συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση τους, προσήλθε στον πανηγυρικό Εσπερινό. Το «παρών» έδωσε και ο σχολ. σύμβουλος  Α/θμιας Εκπ/σης κ. Παν. Κιρκής. Μετά τον Εσπερινό η πρόεδρος κα. Κατ. Χατζηλάου-Ρήγα και το Δ.Σ. έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου, στον εκθεσιακό χώρο του Καλύμνιου γλύπτη κ. Σακελλάρη Στ. Κουτούζη, και προσέφερε κεράσματα στους δασκάλους και τους φίλους που τον τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο.

Ανήμερα της γιορτής, Κυριακή 30/1/11, καθηγητές του 1ου και 2ου  Γυμνασίου και Λυκείου είχαν τη δική τους εορταστική παρουσία στη μητρόπολη, το κάθε σχολείο χωριστά με τη σημαία  του και το δικό του άρτο.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version