Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/590
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η «Ανοιχτή Αγκαλιά» στους Φούρνους και τους Λειψούς

 

Η ανθρωπιστική οργάνωση κοινωνικής αλληλεγγύης «Ανοικτή Αγκαλιά», αποτελούμενη από εθελοντές γιατρούς όλων των ειδικοτήτων εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου για την εξόρμησή της στους Φούρνους Ικαρίας και τους Λειψούς, 8-16 Οκτωβρίου. 

 

 

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

“ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ
Η ΑΝΟΙΧΤΗ
ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΤΟΥ Γ.Ε.Ν. ΑΠΟ 8 ΜΕΧΡΙ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 
Η Ανοιχτή Αγκαλιά ανοίγει και πάλι τα πανιά της στο Αιγαίο με προορισμό αυτή τη φορά τους Φούρνους Ικαρίας και τους Λειψούς.

 

Η ομάδα εθελοντών γιατρών και νοσηλευτών θα προσφέρει όπως ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες της σε όλο των πληθυσμό των ακριτικών νησιών, στα πλαίσια του Προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής που φέρει το τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή».

 
Την Εθελοντική Ομάδα πλαισιώνουν γιατροί όλων των ειδικοτήτων από τα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. καθώς και Ν.Ν.Α. Γ.Ν.Α. και Γ.Ν.Σ.

 
Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου
Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

 
Επιπλέον στα πλαίσια της Εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί το 9ο Συμπόσιο με Θέμα «Η Απεραντοσύνη του Κυβερνοχώρου». Η διοργάνωση του Συμποσίου γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Λειμών.

 
Στα παιδιά η Ανοιχτή Αγκαλιά εκτός από τον ιατρικό προληπτικό έλεγχο θα προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και δώρα, γιατί εκτός από την σωματική υγεία υπάρχει και η ψυχική.

Τελευταία τροποποίηση στις

Έκθεση εικόνων

{gallery}590{/gallery}

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version