Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

ΣΑΚ. ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ: Κόλαση

 

«Τα επίχειρα της αμαρτίας θάνατος»

 

Η Κόλαση που περιέγραψε ο Ιταλός ποιητής Δάντης ήταν γεμάτη φωτιές, δαίμονες και βασανιστήρια. ΧΥΤΑ δεν έβαλε ο ποιητής. 

Την κόλαση του ΧΥΤΑ την «έγραψε» η Κάλυμνος – διότι «όταν ο διάολος δεν έχει δουλειά, βασανίζει τα παιδιά του». Δέκα μήνες η Κάλυμνος είναι χωμένη στο ΧΥΤΑ ως το λαιμό.

Ζούμε το Έπος ΧΥΤΑ - Μέρος Ι. Ραψωδία Α΄: σταμάτημα του έργου. Ραψ. Β΄: στην εισαγγελέα καταγγελία «κομπίνας» 500 χιλ ευρώ! Ραψ. Γ΄: νίκη στις δημ. εκλογές χάρη στο ΧΥΤΑ. 

Μέρος ΙΙ.  Ραψ. Δ΄: η εισαγγελέας πέταξε την καταγγελία στο λάκκο του ΧΥΤΑ. Ραψ. Ε΄: δίκες για συκοφαντική δυσφήμηση. Ραψ. ΣΤ΄: «μηνύεται η εισαγγελέας» από τηλεοράσεως.

Μέρος ΙΙΙ. Είναι στο τυπογραφείο. Παράλληλα όμως ζεσταίνονται τα «καζάνια» στην σπηλαίωση της προβλήτα. Φάγαμε 10 μήνες με 5 φάλτσες αναθέσεις και τώρα: Προκήρυξη Νο 6.

Είναι δυνατόν η Κάλυμνος να κάνει ποτέ ένα βήμα μπροστά μέσα σε τέτοιο πανδαιμόνιο κραυγών, καταγγελιών και εξαλλοσύνης; Με τέτοια κόλαση και με τόση φτώχεια πολιτικής;

Αμαρτία= αποτυχία, παραστράτημα, και κόλαση= τιμωρία. Αμαρτία η καταγγελία για δήθεν σκάνδαλο, θανάσιμη αμαρτία η «μήνυση» κατά της εισαγγελέα.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version