Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ομαδικά «πυρά», αναγκαστική αλλαγή το γκάλοπ

 

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στο γκάλοπ, μας «την έπεσαν» και πάλι οι γνωστοί-άγνωστοι  με βροχή από ψήφους. Εκατοντάδες μέσα σε λίγες ώρες. Για ποιο λόγο;

Το γκάλοπ που βάλαμε τόλμησε.. να ρωτήσει: «Σας καλύπτει η απόφαση της εισαγγελέα να στείλει στο αρχείο την καταγγελία του δημάρχου για σκάνδαλο στο ΧΥΤΑ;» Στην αρχή ο αριθμός των ψήφων ήταν φυσιολογικός, μετά, εκεί που η απάντηση ΝΑΙ υπερτερούσε ελαφρώς, αλλά και το ΟΧΙ έδειχνε «τα δόντια» του,  μέσα σε λίγες ώρες άρχισε… ο «βομβαρδισμός» με ομαδικά «πυρά», κατά εκατοντάδες…,  υπέρ του ΟΧΙ. Μίλησαν οι αντίθετοι με την άποψη… της εισαγγελέα. 

Επειδή, λοιπόν, ο βομβαρδισμός του γκάλοπ το πήγαινε πονηρά και φάνηκε ολοκάθαρα ότι είχε σκοπό είχε να δημιουργήσει εντυπώσεις «χρήσιμες» με στόχο την εισαγγελέα, κατεβάσαμε το γκάλοπ. Δεν είχε πια νόημα. Η ΑΡΓΩ δε γίνεται εργαλείο κανενός.

Τώρα, συνιστούμε στους γνωστούς-άγνωστους οπλίτες και αξιωματικούς των «Δυνάμεων Καταστροφών» της Παράταξης, να πάνε σήμερα στη θάλασσα να κάνουν ένα μπανάκι, να ξεζαλιστούν. Με την ευκαιρία αυτή, ας ψηφίσουν και στο το νέο μας γκάλοπ.  

 

11 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΟΛΥΜΠΙΤΗΣ δημοσιεύθηκε από ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΟΛΥΜΠΙΤΗΣ

  Δεν γνωρίζω, αν το γκάλοπ σου ήρθε τα άνω κάτω, μετά από ομαδικά "πυρά", όπως αναφέρεις. Παρατηρώ όμως ότι γενικά πάντα και κατά περίεργο τρόπο τα ερωτήματα σου προδικάζουν και την απάντηση των αναγνωστών. Τί ήθελες δηλαδή, να σου απαντήσει ο κατά κανόνα άσχετος πολίτης με την ουσία της υπόθεσης για ένα θέμα που άπτεται μάλιστα διάταξης της Δικαιοσύνης; Υπήρχε περίπτωση να πάρεις άλλη απάντηση από αυτήν που ζητούσες (μήπως για "να δημιουργήσεις εντυπώσεις «χρήσιμες» με στόχο την εισαγγελέα", όπως κατηγορείς τους άγνωστους "X", για να αντιστρέψω τα λεγόμενά σου);
  Πάντως στο άλλο θέμα σου από 25.09 περί κ."Μπαγκλαντές" αναφέρεις "με τη μεγάλη ανατροπή-σεισμό που συνέβη στο ΧΥΤΑ δε θα ασχοληθεί η ΑΡΓΩ..." κτλ.
  Απ' ότι βλέπω όμως, όλως περιέργως, σε παρέσυρε και πάλιν η επικαιρότητα...
  Παραθέτω στίχο από επίκαιρο λαϊκό άσμα:
  "Άλλα θέλω κι άλλα κάνω, πως να σου το πω...", για να επισημάνω ότι παρασύρεσαι, Σακελλάρη μου...Δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version