Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Διακομιχάλης μηνύει την εισαγγελέα για κουκούλωμα του σκανδάλου

Στην ετυμηγορία της κ. εισαγγελέα Κω να πάει στο Αρχείο η υπόθεση «σκάνδαλο ΧΥΤΑ»,  ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης, με τηλεφωνική του παρέμβαση στο ΑΙΓΑΙΟ TV, δήλωσε: Η εισαγγελέας Κω μηνύεται από το δήμαρχο της Καλύμνου για κουκούλωμα του σκανδάλου.

 

Με το πόρισμα της η κ. εισαγγελέας προτείνει στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου να πάει στο Αρχείο η καταγγελία του κ. Διακομιχάλη και του συνεργάτη του κ. Ι. Τάτση, για το αβάσιμο της καταγγελίας. Αλλά με τη δημοσιοποίηση της απόφασης αυτής, ο κ. Διακομιχάλης ανακοίνωσε ότι όχι μόνο μηνύει την εισαγγελέα Κω αλλά ενημέρωσε αμέσως τον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Επιπρόσθετα, ζήτησε τη βιντεοκασέτα της εκπομπής για να εξετάσει το ενδεχόμενο να στείλει στη Δικαιοσύνη και το δημοσιογράφο κ. Μ. Χαραμαντά, στην εκπομπή του οποίου έκανε την τηλεφωνική του παρέμβαση. Με ποια κατηγορία; Ότι αναφέρθηκε απαξιωτικά για το πρόσωπό του – κάτι που δεν συνέβη ούτε καθ’ υπόνοια. Αντίθετα, ο ίδιος ο κ. Διακομιχάλης εκτόξευσε εναντίον του δημοσιογράφου τη βαρύτατη και υποτιμητική κατηγορία ότι ενεργεί καθ’ υπόδειξη των εντολέων του (εννοώντας τον εργολάβο κ. Κρούσκο και τον τ. δήμαρχο κ. Γ. Ρούσσο).  

Ένα είναι γεγονός: Ο κ. Διακομιχάλης είναι αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα κι όποιον πάρει ο χάρος. Προ καιρού κατάγγειλε την παρέμβαση «παραδικαστικού κυκλώματος» στην «Επιτροπή του άρθρου 152», η οποία δικαίωσε την ένσταση του κ. Κρούσκου κατά της ανάθεσης που έκανε το Δημ. Λιμεν. Ταμείο στο έργο της σπηλαίωσης. Τώρα ξανά μιλάει για «κουκούλωμα σκανδάλου €500.000 από την κα. εισαγγελέα». Για την πρώτη περίπτωση  έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να λογοδοτήσει ο κ. Διακομιχάλης ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με τη δεύτερη όμως καταγγελία του, εναντίον της εισαγγελέα, άνοιξε για τα καλά «ο ασκός του Αιόλου».

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ευαγγελία Μπιλλήρη δημοσιεύθηκε από Ευαγγελία Μπιλλήρη

    Μετά από το γεγονός της πλήρους αποκάλυψης του αβάσιμου των καταγγελιών για τη δήθεν μη εκτέλεση εργασιών στο έργο του ΧΥΤΑ και από την δικαιοσύνη, μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί σήμερα η άνεση ( η οποία άραγε από ποιά βεβαιότητα περί ατιμωρησίας απορρέει; ) με την οποία ο δήμαρχος κ. Διακομιχάλης λοιδωρεί με πληθώρα ευρηματικών χαρακτηρισμών για πολλοστή φορά λειτουργούς της δικαιοσύνης μόλις η κρίση τους δεν ταυτίζεται με τις δικές του επιδιώξεις. Ο νόμος οφείλει να σταματά στα παράλια της Καλύμνου, να παραπλέει, αλλά να μην αποβιβάζεται στο νησί μας για να εφαρμοστεί, αφού εδώ δίκαιο είναι και οφείλει να είναι ότι αντιλαμβάνεται ως τέτοιο ο ηγεμόνας, ό,τι στοχοποιεί και καθιστά τους πολίτες έρμαια στις κατά καιρούς ορέξεις του! Εξαιρετικά "ηθοπλαστικό" και κυρίως ελπιδοφόρο για τους νέους ανθρώπους...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version