Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πιο ωραίο το φθινόπωρο στην Κάλυμνο – φωτο απ’ τα Λινάρια Κύριο

Όχι ότι το καλοκαίρι είναι άσχημο στην Κάλυμνο, αλλά οι ομορφιές του φθινοπώρου είναι μάλλον ανώτερες.

 Η Κάλυμνος (φωτο από Λινάρια) προσφέρει αυτή την περίοδο πεντακάθαρες και ζεστές θάλασσες, ακρογιαλιές χωρίς πολυκοσμία, συνωστισμό και αναστάτωση, ουζάκι σπέσιαλ, θαλασσινούς μεζέδες όλο άρωμα και γεύση, και προπάντων τοπία που είναι αληθινά καλλιτεχνήματα της φύσης και η καθαρότητα της ατμόσφαιρας σε υποχρεώνει να αιχμαλωτίσεις με τη φωτογραφική σου μηχανή σπάνιες ομορφιές του φθινοπώρου. 

Και το απογευματινό μπάνιο αυτή την εποχή είναι πραγματική απόλαυση. Ασκείς το σώμα με το ωραίο κολύμπι, χαλαρώνεις ψυχολογικά σε ήρεμη ακρογιαλιά και ανανεώνεσαι πνευματικά. Φυσικοθεραπεία σώματος, ψυχής και πνεύματος. Οι γαληνεμένες ακρογιαλιές της Καλύμνου το φθινόπωρο (στα μπάνια του Σεπτέμβρη, όπως λέμε, που ανάλογα με τη χρονιά προχωράνε περισσότερο) είναι πηγή ζωής. 

Γενικότερα, την κάθε εποχή, όταν θέλει ο άνθρωπος, μπορεί να την απολαμβάνει. Να είναι πάντα ικανοποιημένος, να τα βλέπει όλα θετικά, αποδεχόμενος…. τη διαδοχή των εποχών ως νόμο της φύσης.

Με αυτή την προδιάθεση εμείς στα νησιά μπορούμε να περνάμε ωραίο χειμώνα, ακόμη και εν μέσω φορολογικών καταιγίδων, ισοπεδωτικών σεισμών από τον εγκέλαδο ΔΝΤ, και βιβλικών καταστροφών από τις κατολισθήσεις των οικονομικών μέτρων που μας πλακώνουν, αλλά όπως λένε οι προφήτες της πολιτικής θα σώσουν την πατρίδα - και όπως ξέρει ο λαός: θα προστατέψουν όσους καταλήστεψαν τα δημόσια ταμεία.

Όλα αυτά τα ξεχνάς σε μια γαλήνια ακρογιαλιά. Εκεί ισορροπείς και ανανεώνεσαι.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version