Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

ΣΑΚ. ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ: Κυκεώνας*

Τα προβλήματα βουνό και η δημ. Αρχή τρέχει μια προς το ένα, μια προς το άλλο, φουλάρει στο ένα, φρενάρει στο άλλο… Σύγχυση. 

 

Την απαλλοτρίωση στο ΧΥΤΑ την αποφάσισε, αλλά δεν την τόλμησε. Έτρεξε για ΧΥΤΥ, αλλά έχασε το δρόμο. Άνοιξε το φάκελο “Αποχέτευση Πανόρμου”, αλλά τον έβαλε στο ψυγείο.

Για την καθαριότητα αποδύθηκε πράγματι σε σκληρό αγώνα ανώμαλου δρόμου με νέο «σχεδιασμό», αλλά οι δρόμοι Χώρας και Πόθιας πνίγηκαν στα σκουπίδια τα Σαββατοκύριακα.

Για το θόρυβο, το προσφιλές προεκλογικά θέμα των ξενοδόχων και λοιπών του τουρισμού, ούτε κουβέντα. Στο κυκλοφοριακό έβαλε αυστηρούς κανόνες, αλλά τους έχωσε στο συρτάρι.

Ετρεξε για το ακτοπλοϊκό, αλλά τα 7 δρομολόγια τη βδομάδα τα έκανε 3. Για την τουριστική προβολή της Καλύμνου εφάρμοσε αδάπανο σχέδιο, αλλά και η προβολή ήταν σκιώδης. 

Εδεσε με ναυτικό κόμπο πάνω στον εξωτερικό λιμενοβραχίονα το ακτοπλοϊκό και τον τουρισμό, αλλά την αποκατάσταση της σπηλαίωσης μετά από 8 μήνες την ξεκινάει και πάλι.  

Κυκεώνας! Η ένταση και οι κορώνες δε φέρνουν λύσεις. Ο δήμαρχος κατέφυγε στην Κύπρο για νέο θέμα συζήτησης, την αφαλάτωση.

_______________________

*κυκεώνας: αρχ.: ανάμειξη κρασιού

με κριθάλευρο, σήμερα: ανακατωσούρα

 

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version