Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Κ. ΤΡΙΚΟΙΛΗ: Πριν 10 χρόνια στην «ΑτΚ»-Αύγουστος 2001

Οι πρόσφατες μονιμοποιήσεις δημοτικών υπαλλήλων, αρχές Αυγούστου, απέδειξαν και πάλι ότι το καθεστώς των «αθόρυβων» διορισμών-μονιμοποιήσεων αντί να υποχωρεί, επεκτείνεται, καθώς επιβάλλεται με τη συνεργασία παλαίμαχων και νεοφανών παρα-πολιτικών «παραγόντων».

 

Το δημ. σ/λιο έχει έξι μήνες να συνέλθει. Επεσε σε κώμα; Στο διάστημα αυτό έκανε μόνο μία, επείγουσα, συνεδρίαση, για να εγκρίνει τις εκτός έδρας αποζημιώσεις των δημοτικών αρχόντων, που ταξίδεψαν στην Αυστραλία.

Δημοσιογράφος από «ΤΑ ΝΕΑ» επισκεπτόμενος την Κάλυμνο έγραψε για το νησί μας και τις ομορφιές του, αλλά τα «έψαλλε» και στους κατοίκους του για την τρέλα που έχουν όταν οδηγούν και για την άσχημη συμπεριφορά τους όταν τους μιλήσεις. Συμπλήρωσε με τα ακριβά ξενοδοχεία που τα βρήκε της κακιάς ώρας. Μήπως πρέπει να μας προβληματίσει;

 

Εφτασε η ώρα για τις εκλογές στο Εμπορικό-Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Χρέος και συμφέρον όλων των Καλυμνίων εμπόρων είναι να κατέβουν ενωμένοι. Δεν μπορούν να έχουν την απαίτηση να φροντίζουν γι’ αυτούς πριν απ’ αυτούς οι Ρόδιοι.

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version