Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συστάσεις προς Δρ. Ταυλάριο από την παράταξη Γ. Ρούσσου

Η αξ. αντ/τευση εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου (31.8.11) απευθυνόμενη προς τον εκπρόσωπο τύπου του κ. δημάρχου.

 

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΕΝΟΤΗΤΑ –ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Του Γιώργου Ρούσσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος τύπου της δημοτικής αρχής κ. Δρόσος Ταυλάριος. Στη συνέντευξη αυτή ειπώθηκαν πράγματα και ακούστηκαν εκφράσεις που μας κάνουν, με λύπη μας, να  διαπιστώνουμε για πολλοστή φορά, το επίπεδο πολιτικής στην Κάλυμνο. Φράσεις όπως «βλαχοδήμαρχος» για τον επικεφαλής της παράταξής μας, ανακρίβειες, αναλήθειες, επιθέσεις προσωπικές σε μέλη της παράταξης μας «κατ΄εξακολούθηση» , επιθέσεις σε δημοσιογράφους  και άλλα.

 Επειδή η Κάλυμνος μας δεν αντέχει άλλο τέτοιου είδους πολιτικές και επειδή αποφασίσαμε να σας αφήσουμε να συνεχίσετε να αποκαλύπτεστε (κι εσείς και η πολιτική που εντέλλεστε να ακολουθείτε) με τέτοιου είδους συνεντεύξεις κ. Ταυλάριε, θα σας πούμε μόνο τα  έξης:

α) Προσέξτε πολύ όταν μιλάτε γιατί εκτίθεστε κι εσείς αλλά και η δημοτική αρχή και ο επικεφαλής της κ. Διακομιχάλης τον οποίο εκπροσωπείται. Εμείς δεν ξεχνάμε ότι  δηλώσεις Ταυλάριου ίσον δηλώσεις Διακομιχάλη.

β)  Όταν είστε υπεύθυνος τύπου μιας παράταξης ,είστε υποχρεωμένος να ακούτε  κριτική για όσα λέτε, και όσα  πράττει η δημοτική αρχή. Οι διαφορετικές απόψεις και ο διάλογος εδραιώνουν την δημοκρατία. Συνεντεύξεις λοιπόν «επί προσωπικού» όπως χαρακτηρίσατε την τελευταία, επειδή δεν σας αρέσει η κριτική, δεν επιτρέπονται. 

γ) Επιτέλους απαντήστε και μια φορά ευθέως σε ότι σας ερωτούν και όχι με «χρησμούς» ή «πετώντας τη μπάλα έξω από το γήπεδο». Αυτό το κάνατε τόσες φορές κ. Ταυλάριε, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη. Είναι πολιτική γραμμή αυτή. Μόνο που  εσείς νομίζετε ότι με αυτό τον τρόπο ανακαλύπτετε «νέα πολιτική», εμείς  όμως σας λέμε ότι απλά χάσατε τελείως την μπάλα.

δ) Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το ρόλο που μας  ανέθεσε ο Καλυμνιακός λαός, να ελέγχουμε δηλαδή το έργο της δημοτικής αρχής, να κάνουμε κριτική και να καταθέτουμε προτάσεις. Συνειδητοποιείστε επιτέλους, ότι δεν είμαστε εμείς η δημοτική αρχή! Ότι δεν είμαστε εμείς αυτοί που γυρνούν συνεχώς στο παρελθόν, αναζητώντας να πιαστούν από κάπου για  να καλύψουν λάθη, ελλείψεις, παραλείψεις, καθυστερήσεις. Δεν είμαστε λοιπόν εμείς οι δυνάμεις οπισθοδρόμησης της Καλύμνου!! Υπάρχουν όμως τέτοιες δυνάμεις και πλέον ο Καλυμνιακός λαός τις έχει εντοπίσει.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version