Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη επί προσωπικού και κατά ΑΙΓΑΙΟ TV κ.α (3 video)

 

Ο εκπρόσωπος τύπου του κ. δημάρχου κ. Δρ. Ταυλάριος επανήλθε, την Παρασκευή 26.8.11, στις 11πμ, στις εβδομαδιαίες συνεντεύξεις του και μάλιστα «δριμύτερος».

Δεν είχε ανακοινώσεις ο κ. Ταυλάριος για το έργο και τις κινήσεις της δημ. Αρχής. Η συνέντευξή του ήταν «ιδιόμορφη» - όπως είπε ο ίδιος - καθώς τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ήταν κυρίως επί προσωπικού και ήταν καυστικός.

Συγκεκριμένα, μετά από μια σύντομη αναφορά στο πολιτιστικό πρόγραμμα υπό τον τίτλο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» και τις εκδηλώσεις του Δήμου και με ιδιαίτερη αναφορά στις εκδηλώσεις με τους απόδημους Καλύμνιους, ο κ. Ταυλάριος περιόρισε τη συνέντευξη του στον πόλεμο που πιστεύει ότι του έκανε το ΑΙΓΑΙΟ TV, στο διάστημα των δύο τελευταίων εβδομάδων, κατά το οποίο το κανάλι έπαιζε συνεντεύξεις των προηγούμενων ημερών.

Στις ερωτησεις ο δημοσιογράφος του ΑΙΓΑΙΟ TV κ. Μ. Χαραμαντάς ρώτησε με ποια ιδιότητα ο συμπατριώτης μας πρώην υπουργός Καναδά κ. Γιάννης Κάννης συνόδευσε τον κ. δήμαρχο στην Κύπρο για έρευνα αγοράς στην τεχνολογία αφαλάτωσης. Ο κ. Ταυλάριος απάντησε ότι ο κ. Κάννης ενδιαφέρεται πατριωτικά να βοηθήσει την Κάλυμνο, γιατί έχει αποδειχτεί ότι η αφαλάτωση είναι υποχρεωτικός δρόμος.

Ερωτήσεις Σακ. Τρικοίλη

Η ΑΡΓΩ έθεσε στον κ. Ταυλάριο τις δύο παρακάτω ερωτήσεις:

Α) Πολιτική για τους απόδημους: ο Δήμος εξαγγέλλει προγράμματα για τους αποδήμους, αλλά μετά από 16 χρόνια Δημαρχιών Διακομιχάλη, Ρούσσου και ξανά Διακομιχάλη υπάρχει κάτι συγκεκριμένο εκτός από τα ΘΑ και ΘΑ;  

Ο κ. Ταυλάριος απάντησε ότι του χρόνου θα βάλει τις 2 βιντεοκασέτες, τη μια της εκπομπής στο ΑΙΓΑΙΟ TV με φιλοξενούμενο τον Σακ. Τρικοίλη, και την άλλη της σημερινής συνέντευξης, για να αποδείξει ότι θα έχουν διαψευστεί προβλέψεις του Σακ. Τρικοίλη.

Β) ακτοπλοϊκό-λιμενοβραχίονας:  Ο κ. Ταυλάριος ρωτήθηκε για τι η δημ. Αρχή ταυτίζει το ακτοπλοϊκό με την επιδιόρθωση του εξωτερικού λιμενοβραχίονα ενώ είναι δύο διαφορετικά θέματα; Πέρσι, επισήμανε ο κ. Τρικοίλης, είχαμε 7 δρομολόγια τη βδομάδα φέτος μόνο 3 δρομολόγια και όλα τα φορτώνουμε στην προβλήτα που θα μπορούσε να φιλοξενήσει μεγάλα καράβια, τη στιγμή μάλιστα που ο Δήμος μετά από 8 μήνες ακόμα ψάχνει τις ενστάσεις επί των διαδικασιών που ακολούθησε; Τέλος, ο κ. Τρικοίλης ρώτησε αν υπάρχουν λεφτά για το έργο, καθώς η προηγούμενη δήθεν χρηματοδότηση του έργου με €365.000 ήταν στον αέρα.

Ο κ. Ταυλάριος απάντησε ότι με επιδιορθωμένη την εξωτερική προβλήτα η Κάλυμνος θα μπορούσε να δεχτεί περισσότερο κόσμο, και για τη χρηματοδότηση έδωσε τη διαβεβαίωση ότι θα βρεθούν τα λεφτά.

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ιωάννης Ν. Πατέλλης δημοσιεύθηκε από Ιωάννης Ν. Πατέλλης

    Η εναλλαγή στο τιμόνι του Δήμου των δύο Ρούσου/Διακομιχάλη, χωρίς να υπάρχει όραμα γιά την Κάλυμνο παρα μόνο αντιπαραθέσεις, θυμίζει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Το αποτέλεσμα της χρεοκοπίας είναι αναπόφεφκτο για την Ελλάδα και κατά προέκταση γιά την Κάλυμνο. Το Business Plan των πολιτικών τοπικά καί εθνικά βασίζεται στην εξάρτηση και όχι στην δημιουργικότητα. Στην πραγματικότητα τους χαρακτηρίζει δηλία και εγωκεντρισμός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version