Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

ΚΑΛΛΙΟΠΗ Σ. ΤΡΙΚΟΙΛΗ: Πριν 10 χρόνια στην «ΑτΚ»-Ιούλιος 2001

Σε νέο Καλύμνιο ευεργέτη αναδείχτηκε ο Γιάννης Χαλίκος. Ο μετανάστης στην Αυστραλία, αυτοδημιούργητος και σε ηλικία μόλις 40 ετών, πολυεκατομμυριούχος, δωρίζει στο νησί του ένα σύγχρονο Απεικονιστικό Κέντρο, κόστους άνω των 300 εκατ. δραχμών.

 

Το Βιομηχανικό-Εμπορικό Επιμελητήριο, όταν «βλέπει» εκσυγχρονισμό των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών μόνο για Ρόδο-Κω, ουσιαστικά «οικοδομεί»  την «εκ των πραγμάτων» διάσπαση του νομού και πυροδοτεί δυναμικές αντιδράσεις των «βορείων».

 

Αγώνας χωρίς συμπαράσταση η καθαριότητα στου δρόμους. Οι οδοκαθαριστές του Δήμου καθημερινά καθαρίζουν τα χαντάκια του δρόμου Πόθια-Μασούρι, αλλά μόλις τα καθαρίσουν, νέα σκουπίδια κατακλύζουν και πάλι τους δρόμους.

 

Ντέρμπι Διακομιχάλη-Ρούσσου οι προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο μεν Ρούσσος δεν έπεισε ακόμη το εκλογικό σώμα, ο δε Διακομιχάλης έχει ένα μεγάλο αντίπαλο: τον εαυτό του.

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version