Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Ντέρμπι μπάχαλο & κοπρίτης αετός

Η αφαλάτωση πήρε πολλή αρμύρα E την πήρε ο διάλογος στο δημ. σ/λιο E έγιναν βίδες οι «αιώνιοι» Διακό-Ρουσσό  E ντέρμπι, μπάχαλο E «πουλημένος» ο διαιτητής E «σφύριζε» μόνο φάλτσα κι έβγαζε κάρτες στο Ρουσσό E το νερό της αφαλατώ- έγινε γλυφό.

 

 

Όταν λες τον κοπρίτη, κοπρίτη, είναι σαν να λες τον κοντό, κοντό  E  θα σε ρίξει στο καναβάτσο  με «άλμα επί κοντώ» E ο κοπρίτης είναι σύμβολο εθνικό E σαν τον δικέφαλο αετό E με πόδια ανοικτά και κορόνα από χρυσό E ο κοπρίτης έχει μέσα του το φιλοσοφικό.

Η λαϊκή μούσα ύμνησε το πρότυπο του Ελληνα το καθιστικό: «Ενας αητός καθότανε / στον ήλιο και λιαζότανε» E  προσοχή: δεν εργαζότανε, λιαζότανε E«του Κίτσου η μάνα κάθεται» - γνωστή ηρωίδα E «τρία πουλάκια κάθονται»-ομάδα βουλευτών σε ώρα εργασίας.  

Στην Ελλάδα όποιος πάρει αξίωμα, το πρώτο που αλλάζει είναι η καρέκλα του E να είναι πιο χωστή.-

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οστρακισμός Δημοσιο - γραφικοί »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version