Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απόψε τραγουδάνε τ’ αηδόνια… με τη φωνή της Σαβίνας Γιαννάτου Κύριο

Οι Καλύμνιοι έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να ακούσουν απόψε, 10.8.11,  τη μοναδική ερμηνεύτρια ποιοτικού τραγουδιού Σαβίνα Γιαννάτου. Θερινός κινηματογράφος «Οασις» του κ. Μ. Μπιλλήρη, ώρα 9 μμ, διοργανωτής η Ενωση Καλυμνίων Αττικής.

 

Η Σαβίνα Γιαννάτου διαθέτει φωνή μοναδική στην Ελλάδα: υψηλή τεχνική, έκφραση, ηχόχρωμα, ένα πολύμορφο και πολυχρωματικό φωνητικό σύνολο που συναγωνίζεται τις μελωδίες των αηδονιών. Είναι μοναδικό το εύρος ρεπερτορίου της Σαβίνας. Αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα και αρχίζει από το μεσαίωνα για να φτάσει ίσαμε το Μάνο Χατζηδάκη. Ταυτόχρονα, αυτή η πανελλήνια τραγουδίστρια είναι και η παγκόσμια Ελληνίδα ερμηνεύτρια με την πλούσια μουσική και πολιτισμική της παιδεία και τη μαγική της φωνή. Ερμηνεύει τραγούδια από όλο τον κόσμο και μέσα από το τραγούδι της μας ζωγραφίζει με ήχους πολύ ενδιαφέρουσες πολιτισμικές ιδιαιτερότητες των λαών. Ιδού η ευκαιρία για τους Καλύμνιους. Απόψε τραγουδάνε τα αηδόνια.

Για θέματα της συναυλίας αλλά και για τη δράση του νέου διοικ. σ/λίου της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Αντ. Κουντούρης και η γραμματέας κα. Ειρ. Γαλανού έδωσαν συνέντευξη τύπου, πλαισιωμένοι από την Σαβίνα Γιαννάτου, την κ. Κ. Γιαννάτου, τον κ. Γ. Γιαλλάφο, τον κ. Σκ. Πατέλλη, την κα. Δάφνη Βουβάλη και την κα. Θ. Θεοδωρίδου.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version