Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέο ρεκόρ, πάνω από 5.500 στη συναυλία του Χατζηγιάννη (3 video) Κύριο

Ο επιχειρηματίας Γ. Αχλαδιώτης – ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – προσέφερε στην Κάλυμνο, στις 7.8.11, μια καταπληκτική συναυλία με τον Μιχ. Χατζηγιάννη, ίνδαλμα της νεολαίας. 

 

Το προσιτό εισιτήριο και το πολύ μεγάλο όνομα του τραγουδιστή έδωσε τη δυνατότητα σε εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό φίλων του τραγουδιστή, όλων των ηλικιών, να κατακλύσουν το δημοτικό στάδιο, για να απολαύσουν το θαυμάσιο Κύπριο καλλιτέχνη.

Πανικός στην προσέλευση. Μιάμιση ώρα πριν τη συναυλία ήταν πάρα πολλοί αυτοί που έτρεξαν να πάρουν μια καλή θέση στις κερκίδες, ενώ μέχρι και την ώρα της συναυλίας εισέρχονταν μαζικά στο γήπεδο, κάτω από την εξέδρα, οι φανατικοί φίλοι του τραγουδιστή, για να τον απολαύσουν από κοντά. Ξεπέρασαν τις 5.500 οι θεατές.

Και με τη σειρά του ο διάσημος Κύπριος καλλιτέχνης αποζημίωσε τη λαοθάλασσα των φίλων του με πολύ ωραίο ρεπερτόριο, εξαιρετική κίνηση στη σκηνή και καταπληκτική επικοινωνία με το κοινό. Ανέβαζε το θερμόμετρο του ενθουσιασμού και της τραγουδιστικής συμμετοχής του κοινού με μοναδική τέχνη επικοινωνίας.

Ήταν και αυτή ευκαιρία για τη νεολαία της Καλύμνου αλλά και για όλες… τις ηλικίες να περάσουν μια εξαιρετική βραδιά, κόντρα στην κατάθλιψη που μας… επιβάλλουν οι εθνοπατέρες και σωτήρες της κοινωνίας. Παράλληλα, αποδείχτηκε, για άλλη μια φορά, ότι μπήκαμε σε νέα εποχή στον τομέα των συναυλιών σε ανοικτό χώρο – ανοικτός χώρος σημαίνει και φθηνό εισιτήριο, άρα προσφορά στο λαό. Οι Καλύμνιοι επιχειρηματίες, χρόνο με το χρόνο, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο σε επιτυχείς διοργανώσεις συναυλιών και, ευτυχώς, χωρίς το Δήμο-χορηγό…

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version