Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτά είναι νούμερα, όχι αστεία: 5.500 εισιτήρια στον Πλούταρχο Κύριο

Η συναυλία του Πλουτάρχου έσπασε όλα τα ρεκόρ: 5.500 εισιτήρια, πάνω από 5.000 Κώοι ήρθαν το βράδυ εκείνο στην Κάλυμνο για τη συναυλία.

 

Ο Πλούταρχος, που κάποτε παραπονιότανε σε ένα του σουξέ φτώχιας «φυσάει βοριάς απ’ το σπασμένο μου το τζάμι», στο δημοτικό στάδιο Καλύμνου στις 31.7.11, του «φύσηξε» ένα εκπληκτικό πρίμο από την πρωτοφανή συρροή της νεολαίας, αλλά και ηλικιωμένων, μέχρι και γιαγιάδων που τυχαίνει να είναι… φαν του Πλούταρχου «μαϊστράλι» και  εισέπραξε 48.000 ευρούλια.

Αυτά είναι νούμερα, όχι αστεία! Με την «πρώτη» του στις καλλιτεχνικές επιχειρήσεις ο δραστήριος, κινητικότατος, πανέξυπνος και αποτελεσματικότατος Ραφήλ Τεζάρης, έδειξε πώς πρέπει να δουλεύουνε και πώς φτάνουν στην επιτυχία. Την προετοιμασία της συναυλίας του την είχε διοργανώσει τέλεια από κάθε άποψη, με κύριο όπλο τη διαφήμιση και προβολή και τις προσωπικές του άριστες δημόσιες σχέσεις.

Αλλά αυτή η συναυλία έδωσε και ένα καλό μήνυμα στους «πολιτικούς των πολιτιστικών» - δύο έννοιες αντιφατικές. Επιτέλους, είδαμε συναυλία χωρίς να βγει στην εξέδρα ένας δήμαρχος και να εκφωνεί λογύδριο πολιτικής εκμετάλλευσης του πολιτισμού. Ούτε ο ίδιος ο διοργανωτής δεν εμφανίστηκε. Έμεινε διακριτικά λίγο πίσω και ο κόσμος απόλαυσε μια «καθαρή» συναυλία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version