The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή Κύριο

 

Και μια δεύτερη ανάγνωση

Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Ο λόγος για το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προφανώς, όπου εν ολίγοις, ο καθένας είπε αυτό που έπρεπε να πει (ή περίπου) και στο τέλος έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει.

Και όχι , η αναβολή των νέων εκλογών για πρόεδρο, δεν ήταν συμφωνία, δεν ήταν συμβιβασμός των δυο πλευρών, όπως πάνε τεχνηέντως να περάσουν κάποιοι “μεγαλοσχήμονες” των τηλε καναλιών, για να απομειώσουν τις εντυπώσεις και να κάνουν το γνωστό damage control, ήταν άτακτη υποχώρηση.

Άτακτη υποχώρηση όσων πίστεψαν πως βρήκαν την ευκαιρία, που όπως φάνηκε έψαχναν από καιρό, να το παίξουν κήνσορες και τιμητές και να υφαρπάξουν την κομματική εξουσία βασισμένοι σε σκοτεινά παρασκήνια, μυστικά δείπνα και σκουριασμένους μηχανισμούς.

Άτακτη και αξιολύπητη υποχώρηση μπροστά στη βοή (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ενός ολόκληρου σταδίου, των “απλών” μελών που παρεμπιπτόντως δεν βρίσκουν ανοιχτό το δρόμο για τις πρώτες σειρές των καθισμάτων, και που κάποιοι συνήθεις αξιωματούχοι, έχουν βολευτεί να τους χρησιμοποιούν πάντα ως πιόνια στη σκακιέρα των προσωπικών τους φιλοδοξιών.

Κι αφού λοιπόν παρέτασσαν όλο το στρατό και τα όπλα τους σε θέσεις μάχης επί ημέρες, για να μην πω ακριβέστερα επί μήνες ολόκληρους,με την υπέρμετρη αλαζονεία, που βασίζεται στη στήριξη των παρασκηνίων, βρήκαν μπροστά τους μια άνευ προηγουμένου αντίδραση των “απλών μελών” , των ιδεολόγων, των ρομαντικών, αυτών που ακόμα νοιάζονται για την “κοινή συντεταγμένη πορεία” (μόνο αυτοί νοιάζονται) , αυτών που στην τελική θέλουν ένα ΣΥΡΙΖΑ με κοινωνική παρέμβαση και παρουσία στα κοινωνικά ζητήματα και όχι στο παρασκήνιο.

Και τα βρήκαν λίγο σκούρα. Και παρακαλούσαν για αξιοπρεπή υποχώρηση την ύστατη στιγμή. Αξιολύπητοι πλέον και αδύναμοι μπροστά στην κατακραυγή.

Ναι το ξέρουμε πολύ καλά πως τα πολιτικά κόμματα δεν είναι ευαγή ιδρύματα, αλλά μηχανισμοί (ανα)παραγωγής εξουσίας και μοιραία πάντα θα διαπλέκονται οι πολιτικές με τις προσωπικές ατζέντες και φιλοδοξίες.

Κι ως ένα βαθμό είναι θεμιτό και αναμενόμενο.

Από τα σύννεφα δεν πέφτουμε.

Αλλά ανεξαρτήτως προσώπων, όσο ηττώνται τα παρασκήνια, υπάρχει ελπίδα.

Τελευταία τροποποίηση στις
Αγγελική Τρικοίλη

Αγγελική Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Ημερολόγιο Blog

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Argo Kalymnos