The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Αφελής Aπορία Tηλε-θεατή των Eξελίξεων .

Αφελής απορία τηλε-θεατή των εξελίξεων :
Ένα μήνα τώρα περίπου, από την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναρωτιέται όλο το σύμπαν :
 
Ποιοι κρύβονται από πίσω του ;
Ποιός τον «φύτεψε», Πού τον βρήκε ο Τσίπρας και τον έφερε Ποιούς τέλος πάντων εξυπηρετεί ; Ποια συμφέροντα μιντιακά, οικονομικά , ποιό σκοτεινό διαδίκτυο ;
 
Οκ, εγώ να το δεχτώ πως θέλουμε λοιπόν να είναι τόσο διάφανοι και κρυστάλλινοι οι πολιτικοί αρχηγοί μας και γι αυτό όλες οι εκπομπές και τα κανάλια από την ψυχαγωγική έως την ενημερωτική ζώνη ταλανίζονται καθημερινά από αυτά τα αμείλικτα υπαρξιακά ερωτήματα.
Δεκτό και θεμιτό και λογικό και μια χαρά.
 
Να φανταστώ λοιπόν, ότι για όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς εντός και εκτός Κοινοβουλίου, τα έχουμε λύσει αυτά τα ζητήματα. Μας έχουν ενημερώσει δηλαδή για όλα αυτά αναλυτικά και σε βάθος.
 
Γιατί αν το έχει προσέξει κανείς, υπάρχουν και κάτι άλλα πολιτικά κόμματα και κομματίδια, που καλύπτουν όλο το φάσμα των χρωματισμών και των πολιτικών καταγωγών, για τις οποίες (καταγωγές) δεν είδα να εκφράζει κανείς καμία ανησυχία, ερώτηση ή απλή απορία.
 
Κάτι ακροδεξιούληδες ντυμένοι με πατριωτικό μανδύα (σύνηθες) κάτι ορίτζιναλ θρησκόληπτοι, που έχουν μπερδέψει τη θρησκεία με την πολιτική και το ανάποδο, κάτι απροσδιορίστου ιδεολογικής προέλευσης με προεκλογικό σύνθημα τις …καρδούλες και θολές πολιτικές που ακουμπάνε κι αριστερά και δεξιά και αριστεροδέξια και όλα κουλ.
 
Κι αυτοί πολιτικοί αρχηγοί είναι, κάποιοι τους στήριξαν, κάποιοι τους χρηματοδότησαν, πιθανόν κάποια συμφέροντα να εξυπηρετούν, να συντρώγουν με ολιγάρχες, με καναλάρχες, να παραγγέλνουν sur mesure τροπολογίες που περνάνε νύχτα, να μοιράζουν σε σκοτεινά κέντρα τις κρατικές επιχορηγήσεις.
Έτσι δεν είναι;
 
Τα έχουμε υπόψιν να φανταστώ λοιπόν όλα αυτά για όλους τους υπόλοιπους.
Και το μόνο σκοτεινό σημείο του πολιτικού μας βίου, είναι ο νεοφερμένος Κασσελάκης. Οκ το κατάλαβα !
 
Υ.Γ. Μας πείραξε κι αυτή η μετα-πολιτική η αλήθεια, μας κάθεται στο στομάχι.
Γιατί ο Έλληνας έχει μάθει να επιλέγει τους εκπροσώπους του στο Κοινοβούλιο μόνο με κριτήρια μεστού πολιτικού περιεχομένου, προ-πολιτικής.
 
Πήξαμε στην ιδεολογία …
Α.Τ.
Τελευταία τροποποίηση στις
Αγγελική Τρικοίλη

Αγγελική Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σας Ευχαριστώ ! Περηφάνεια και Προκατάληψη »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Ημερολόγιο Blog

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Argo Kalymnos