The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Τι Σημαίνει Λοιπόν Ανάπτυξη ; Κι ας δούμε λίγο τι είδους υποδομές έχουμε στα νησιά μας.

Ποιές είναι οι παραγωγικές δραστηριότητες στα νησιά μας ; Εκτός απο μισθωτούς /δημόσιους υπαλλήλους , συνταξιούχους και άνεργους με πενιχρά επιδόματα , τι άλλο έχουμε να επιδειξουμε ;

Εποχιακή εργασία με άθλιες συνθήκες και εξευτελιστικά χαμηλές αμοιβές στη μονοκαλλιέργεια του τουρισμού.

Οικονομικός μαρασμός , ερημοποίηση και εσωτερική μετανάστευση για τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. 

Μικρές επιχειρήσεις που στενάζουν να επιβιώσουν σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, με δυσβάσταχτες υποχρεώσεις  και ελάχιστη στήριξη. 

Αυτό το μέλλον ονειρευόμαστε για τη ζωή μας στα νησιά ;

Αξίζουμε περισσότερα και πρέπει να τα διεκδικήσουμε .

Χρεάζεται άμεση αναθεώρηση του αναπτυξιακού-παραγωγικού μοντέλου .

Στήριξη και ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, με στόχευση σε ένα ποιοτικό ανθεκτικό και αειφόρο Αιγαίο.

Κι ας δούμε λίγο τι είδους υποδομές έχουμε λοιπόν στα νησιά μας, γιατί μέσα απ΄αυτές διαμορφώνεται η ποιότητα της ζωής μας.

  • Στον τόσο νευραλγικό και ευαίσθητο για τη νησιωτική μας περιοχή χώρο της Υγείας, έχουμε αποδυναμωμένα νοσοκομεία και κέντρα υγείας.

Χωρίς επαρκές ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με εξαντλητικά ωράρια για τους εργαζόμενους.

Με σοβαρές ελλείψεις στον εξοπλισμό, χωρίς νέες προσλήψεις για ειδικότητες που βρίσκονται σε έλλειψη και χωρίς ουσιαστικά κίνητρα, που να διασφαλίζουν κάλυψη των κενών.

Άνθρωποι πεθαίνουν αβοήθητοι σε καρότσες ελλείψει ασθενοφόρων, και η μόνη ελπίδα επιβίωσης σε πολλές περιπτώσεις, είναι μια έγκαιρη διακομιδή.

Η Υγεία στα νησιά μας είναι ο μεγάλος ασθενής. Κι οι νησιώτες τρέμουν καθημερινά στην ιδέα ότι θα χρειαστούν νοσηλεία.

  • Ελλιπέστατες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, με ελάχιστα δρομολόγια εβδομαδιαίως προς το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά , με πλοία απαρχαιωμένα, ταξίδια πολύωρα και πανάκριβα εισιτήρια.

Σοβαρό το πρόβλημα της διακίνησης των αγαθών, των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών στα νησιά μας και σίγουρα αντικίνητρο όσον αφορά τον τουρισμό.

Μια αχανής περιφέρεια Κυκλάδες-Δωδεκάνησα, που κατά μεγάλη ειρωνία δεν έχει καν ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των νησιών της.       

Ένα πρωτοποριακό μέτρο όπως το Μεταφορικό Ισοδύναμο, που σκόπευε να εξομαλύνει τις ανισότητες ανάμεσα στη νησιωτική και την ηπειρωτική Χώρα μας, το οποίο συστηματικά στραγγαλίζεται και ουσιαστικά απαξιώνεται από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Αξίζουμε καλύτερα και πρέπει να τα διεκδικήσουμε.

Χρειαζόμαστε δημόσιες υπηρεσίες υγείας-πρόνοιας, που να καλύπτουν με επάρκεια τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας.

Χρειαζόμαστε δίκτυο ακτοπλοϊκών και συνδυασμένων μεταφορών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες μετακίνησης των πολιτών καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 Α.Τ.

Τελευταία τροποποίηση στις
Αγγελική Τρικοίλη

Αγγελική Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Ημερολόγιο Blog

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Argo Kalymnos