The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Περιοδεία και Συνέντευξη τύπου Πάνου Ρήγα Κύριο

Ρεπορτάζ

Αγγελική Σ. Τρικοίλη

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου και εν όψει της νέας αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου, ο πρώην αναπλ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κος Πάνος Ρήγας, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 20/6/2023 περιοδεία στο νησί της Καλύμνου, όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης .

Τον κο Πάνο Ρήγα συνόδευσαν στην περιοδεία του οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός και Γιώργος Κασσάρας καθώς και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Β. Δωδ/σου Μαν. Καβαδάκης, ενώ πλαισιώθηκε από μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Ο.Μ. Καλύμνου.

Κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο κος Π. Ρήγας αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων, όπως το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών καθώς και το διακύβευμα της νέας εκλογικής αναμέτρησης, η οποία πλέον διεξάγεται με νέους όρους και άλλο εκλογικό σύστημα.

Τόνισε την ανάγκη να υπάρξει κοινωνικό και δίκαιο κράτος, που θα διασφαλίζει την ευημερία των πολιτών την επόμενη μέρα, χωρίς ασυδοσία καθώς και την διασφάλιση μιας οικονομίας με προοπτική ανάπτυξης και ειδικότερα στις ακριτικές περιοχές της χώρας, όπως είναι τα νησιά μας, και όχι στήριξη μόνο για τους λίγους και ισχυρούς.

Σημείωσε την κρισιμότητα της ευκαιρίας να χρηματοδοτηθούν ιδιαίτερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης σε μια εποχή γενικότερης οικονομικής στενότητας και να μην κατευθυνθούν οι πόροι αυτοί στοχευμένα σε ελάχιστες μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και την αναγκαιότηττα μείωσης του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, που αφαιμάσσει τα νοικοκυριά και που ως μέτρο περιλαμβάνεται στις προτεραιότητες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα .

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια σειρά από μέτρα και εμβληματικές παρεμβάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας και το νησί της Καλύμνου, όπως είναι η καθιέρωση του μεταφορικού ισοδύναμου, το οποίο σύμφωνα με το σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρόκειται να επεκταθεί και στο χώρο της υγείας με το υγειονομικό ισοδύναμο, και η λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού-Σχολής Πλοιάρχων, που ιδρύθηκε και λειτούργησε σε χρόνο ρεκόρ επί Κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα.

Κλείνοντας ζήτησε τη στήριξη των πολιτών  στις ερχόμενες εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου καθώς το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώθηκε,όπως ανέφερε, κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του με σημαντικά μέτρα, τα οποία σε καιρούς δημοσιονομικής στενότητας και μνημονίων, προσέφεραν σημαντική ανάπτυξη στην περιοχή μας. 

*Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την περιοδεία και αποσπάσματα αππό τη συνέντευξη τύπου στη σελίδα μας στο facebook : Η ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos