The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Περιοδεία Ευ. Αποστολάκη και Στέφ. Κασσελάκη υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κάλυμνο Κύριο

Ρεπορτάζ

Αγγελική Σ. Τρικοίλη

Περιοδεία πραγματοποίησαν σήμερα 6/6/2023 στην Κάλυμνο, οι υποψήφιοι Βουλευτές Επικρατείας και μέλη της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αποστολάκης Ευάγγελος και Κασσελάκης Στέφανος.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσκεψη και ξενάγηση στους χώρους της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλυμνίων κο Δ. Διακομιχάλη, επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Καλύμνου και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στην ΑΕΝ Καλύμνου και της ενημέρωσής τους από τον Διοικητή Διον. Κλάδη, ο ναύαρχος Ευ. Αποστολάκης και ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφ. Κασσελάκης, συνοδεύονταν από τον υποψήφιο βουλευτή Δωδ/σου κο Γ. Κασσάρα και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Καλύμνου.

Και οι δύο εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις άρτιες εγκαταστάσεις της Σχολής και για τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας της, καθώς και για την ανταπόκριση που έχει από σπουδαστές από όλη την Ελλάδα .

Τονίστηκε δε ιδιαίτερα το γεγονός, ότι η ίδρυση της ΑΕΝ Πλοιάρχων στην Κάλυμνο υπήρξε εμβληματικό έργο της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο πλαίσιο της μέριμνας που έδειξε για την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών δημιουργώντας ανώτατου επιπέδου εκπαιδευτικές μονάδες.

Σημειώθηκε ωστόσο ότι θα πρέπει η λειτουργία της να ενισχυθεί περαιτέρω με μόνιμο προσωπικό τόσο στο διοικητικό όσο και στο εκπαιδευτικό επίπεδο, ενώ θα αποτελέσει θετική εξέλιξη η λειτουργία και της ΑΕΝ Μηχανικών, εφόσον αυτή δρομολογηθεί άμεσα ώστε να συμπληρωθεί και στην πράξη ο τομέας της ναυτικής εκπαίδευσης στην Κάλυμνο.

Κατά την επίσκεψή τους στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Δ. Διακομιχάλης, αφού καλωσόρισε τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έθεσε με έμφαση το θέμα της νησιωτικότητας και της ανάγκης ύπαρξης ειδικών νησιωτικών πολιτικών σε όλα τα νομοσχέδια , ούτως ώστε να υπάρχει ιδιαίτερη και επί της ουσίας μέριμνα για τις ακριτικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας, οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόσθετα ζητήματα υποστελέχωσης υπηρεσιών και των δομών υγείας.

Σημείωσε ότι θα πρέπει να προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις για τη στελέχωση των νοσοκομείων των νησιών με ιατρικό προσωπικό , καθώς παρουσιάζεται μεγάλη δυσκολία στην κάλυψη των κενών θέσεων με τα ισχύοντα δεδομένα.

Ο κος Δήμαρχος έθεσε τέλος το ζήτημα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα γειτονικά νησιά, λόγω της ύπαρξης Κέντρων υποδοχής μεταναστών, γεγονός από το οποίο πλήττεται ουσιαστικά η οικονομία της Καλύμνου.

Ακολούθησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Καλύμνου και την ενημέρωση από τον Λιμενάρχη κο Θεόφ. Τσαγκάρη .

Στη συνέντευξη τύπου ο κος Αποστολάκης επεσήμανε πως σκοπός της περιοδείας είναι να αναδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα προβλήματα των νησιωτικών-ακριτικών περιοχών και κυρίως σε τομείς όπως είναι η υγεία, η οικονομία και η ασφάλεια καθώς και η ανάδειξη των ρεαλιστικών λύσεων σε αυτά, οι οποίες προβλέπονται στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του .

Τόνισε το έργο, που επιτελέστηκε στους τομείς αυτούς από την Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και σημείωσε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που απαντά στις ανάγκες της κοινωνίας και το οποίο θα πρέπει πλέον να επικοινωνηθεί με τον κατάλληλο τρόπο και να φθάσει σε όλους τους πολίτες.

Ο κος Κασσελάκης στην τοποθέτησή του τόνισε, πως στο κέντρο της πολιτικής και του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ βρίσκεται η διάχυση της ευημερίας μέσω της κοινωνικής κινητικότητας, της στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας και ενός λιγότερο πελατειακού και περισσότερο σύγχρονου και αποτελεσματικού κράτους, που θα διασφαλίζει τη συλλογική ευημερία.

*Φωτογραφικό ρεπορτάζ και δηλώσεις από τη Συνέντευξη τύπου στη σελίδα μας στο facebook

Τελευταία τροποποίηση στις
Αγγελική Τρικοίλη

Αγγελική Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ; »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos