Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΣΑΡΑ Κύριο

Στον φιλόξενο και ζεστό χώρο του καφέ Ιπποτικόν, παρουσίασε χθες 19/4/2023 ο Γιώργος Κασσάρας, υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την ιδεολογική πλατφόρμα και τις θέσεις τόσο του κόμματος όσο και τις δικές του προτεραιότητες για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο κος Γ. Κασσάρας αναφέρθηκε στην εισήγησή του σε μια σειρά θεμάτων που αποτελούν και την προμετωπίδα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, όπως είναι η υγεία και οι μεγάλες ελλείψεις που παρατηρούνται σε ιατρικό προσωπικό και όχι μόνο, ειδικότερα σε απομακρυσμένες και νησιωτικές περιοχές.

Αναφέρθηκε στα προβλήματα που εκ των πραγμάτων δημιουργεί η νησιωτικότητα στην επικοινωνία και τη διακίνηση των κατοίκων και των αγαθών, θέμα για το οποίο η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αδιαφορεί ουσιαστικά στην πράξη.

Τόνισε ιδιαίτερα την ίδρυση της ΑΕΝ Πλοιάρχων και το χρόνο ρεκόρ στον οποίο λειτούργησε από την πρώτη εξαγγελία της τον Ιανουάριο του 2018 από τον ίδιο τον πρωθυπουργό τότε Αλέξη Τσίπρα και χάρη στις άοκνες προσπάθειες του συμπατριώτη μας Νεκτ. Σαντορινιού ως τότε υφ/γού Νησιωτικής Πολιτικής.

Αναφέρθηκε ακόμα στη σημασία που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις κυβερνήσεις συνεργασίας επιλέγοντας το σύστημα της απλής αναλογικής στο οποίο και πιστεύει όπως είπε και επιδιώκει τη συγκρότηση μιας Κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας , προκειμένου να υλοποιήσει για πρώτη φορά το φιλολαϊκό του πρόγραμμα , χωρίς τη δαμόκλειο σπάθη των μνημονίων .

Στη συνέχεια ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, πάνω σε θέματα που αφορούν την επερχόμενη εκλογική διαδικασία και την οργάνωσή της.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version