Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιωάννης Παππάς: η συνολική οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, απέδωσε καρπούς. Κύριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για ακόμα μία φορά, η συνολική οικονομική πολιτική, απέδωσε γρήγορα καρπούς με καταλυτικό τρόπο, αποδίδοντας τα μέγιστα.

Αυτό βέβαια, αποδεικνύεται από την ετήσια έκθεση της ΕΡΓΑΝΗ, σχετικά με την απασχόληση και τις ετήσιες αποδοχές του 2022, σε σχέση με το 2021, όσο και το 2019.

Όπως αναφέρει και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ, ήδη από το 2019, η ελληνική αγορά εργασίας προχώρησε με γεωμετρική πρόοδο. Εμφανίζεται, λοιπόν, μια αύξηση στον αριθμό των εργαζομένων, η οποία βελτίωσε τις αποδοχές τους, καταπολέμησε το Brain Drain και δεν έβαλε σε κίνδυνο την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.

Η συγκεκριμένη πολιτική, εξέθεσε την αντιπολίτευση και έδωσε ηχηρό μήνυμα στην καταστροφολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελληνική Κυβέρνηση, αφουγκραζόμενη τα αιτήματα των Ελληνίδων και Ελλήνων, γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ότι οι εργαζόμενοι χρειάζονται ακόμα περισσότερη στήριξη. Έτσι, προχώρησε στην αύξηση του κατώτατου μισθού και σε μια σειρά μέτρων για την αύξηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version