Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«ΕΞΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ» NE ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου Κύριο

Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ημερίδα NE ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου:

«6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βόρειας Δωδεκανήσου διοργανώνει ημερίδα την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου (7 μ.μ.) στο Λαογραφικό Μουσείο Κω με θέμα «6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ».

Εισηγητές θα είναι ο Χάρης Μαμουλάκης, Βουλευτής Ηρακλείου, Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Γιώργος Σταθάκης, τ. Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Στόχος των ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματός του, όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας, αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.

Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.

 

Με εκτίμηση,

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version