Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Σύριζα Καλύμνου σε κομματική εκδήλωση… Κύριο

Η τοπική οργάνωση (Ομάδα Μελών) του Σύριζα Καλύμνου πραγματοποίησε

πολιτική εκδήλωση, προεκλογικού χαρακτήρα, το απόγευμα του Σαββάτου, 23.7.22, στο ανοιχτό θέατρο Χώρας.

Σύντομες πολιτικές ομιλίες, με ανάλυση της αντιλαϊκής πολιτικής της ΝΔ και της ασυνέπειας του πρωθυπουργού κ. Κυρ.  Μητσοτάκη, πραγματοποίησαν οι κ. Νεκτ. Σαντορινιός-πρώην υπουργός και νυν βουλευτής, Ηλ. Καματερός-πρ. βουλευτής, και Γιώ. Κασσάρας-πρ. βουλευτής.

Προλόγισε την εκδήλωση και παρουσίασε τους ομιλητές η κ. Νίκη Ρεΐση, ενώ πολιτική τοποθέτηση από το κοινό έκανε ο κ. Μιχ. Μαγκάκης-συν. δάσκαλος, τονίζοντας την έλλειψη ποιότητας δημοκρατίας με την κυβέρνηση της δεξιάς.

Στο β΄ μέρος της εκδήλωσης το λόγο είχε η εξαιρετική Καλυμνιά τραγουδίστρια Καίτη Κουλλιά, η οποία και με τα ωραία της τραγούδια, τη βελούδινη φωνή της και την ερμηνευτική της ζωντάνια κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της βραδιάς. Την συνόδευαν οι Καλύμνιοι μουσικοί Γιάννης Λισγάρης - κιθάρα και Μανώλης Πόλιας – βιολί, ως ένα μικρό οργανικό σχήμα, που φτιάχτηκε για τις ανάγκες της συγκεκριμένης βραδιάς, και το διηύθυνε αριστοτεχνικά η Καίτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο έπαρχος Καλύμνου κ. Μαν. Μουσελλής και ο πρ. δήμαρχος κ. Γιάννης Γαλουζής, με τις συζύγους των, και  λιγοστοί πολίτες από την Πόθια.  

*

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η παρουσία πολιτών ήταν πολύ λειψή. Και αυτό αποτελεί  μια κραυγαλέα «λεπτομέρεια» που πρέπει να προβληματίσει(;) στα σοβαρά τους τοπικούς επιτελείς του Σύριζα αλλά και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Β. Δωδεκανήσου που εδρεύει στην Κω. Γιατί οι εκδηλώσεις που δεν έχουν εξασφαλισμένη εκ των προτέρων καλή οργάνωση και κινητοποίηση πολιτών, καλύτερα νε μη γίνονται, γιατί εκθέτουν τους διοργανωτές αλλά και το κόμμα.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version