Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Άριστα» και φέτος η Μουσική Σχολή Κ. Καλοδούκα

Η Μουσική Σχολή Κώστα Καλοδούκα, μετά από δύο χρόνια «σιωπής», λόγω κορονοϊού,

πραγματοποίησε φέτος μια πολύ ωραία μουσική βραδιά και πήρε «Άριστα» και φέτος από τους γονείς των παιδιών και το πολυπληθές κοινό που γέμισε ασφυκτικά τις κερκίδες του ΔΣ Πανόρμου.

Το βράδυ της 26ης Ιουν. ’22, στην αυλή του Δημ. Σχολείου πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές και μαθήτριες της Σχολής Καλοδούκα. Οι εκκολαπτόμενοι μικροί καλλιτέχνες στο τραγούδια και στα όργανα (λύρα, βιολί, μπουζούκι και την ντραμς) χάρηκαν την ευκαιρία της δημόσιας εμφάνισής τους.  Πολλά από τα παιδιά τα έχουμε ακούσει και παλιότερα, αλλά φέτος πρέπει να τονίσουμε ότι σημειώνουν σημαντική πρόοδο, τόσο οι τραγουδιστές/τραγουδίστριες όσο και οι οργανοπαίκτες, με πρώτους αυτούς στο μπουζούκι.

Το συμπέρασμα από τη μαθητική αυτή συναυλία και, εν τέλει, η ουσία της υπόθεσης είναι ότι ο Κώστας Καλοδούκας, παράγει σπουδαίο έργο,  μεγάλης σημασίας για το νησί μας. Δάσκαλος εργατικός, άριστος μουσικός με γερά θεμέλια (με τεχνικό συνεργάτη το μεγάλο Καλύμνιο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, τον πατέρα του Πέτρο Καλοδούκα), ευσυνείδητος και υπεύθυνος στη δουλειά του. Με τα παιδιά έχει αναπτύξει άριστες  παιδαγωγικές σχέσεις, που αποτελούν την ουσία και την προϋπόθεση ενός ωραίου ταξιδιού στον κόσμο της μουσικής τέχνης και επιστήμης.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια, στο δάσκαλο, τα παιδιά και τους γονείς των παιδιών.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

src="https://www.youtube.com/embed/XZzoD0qbSIU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen> src="https://www.youtube.com/embed/LQTjG0Lqiq4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Έκθεση εικόνων

Argo Kalymnos