Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Η Επόμενη Μέρα Κύριο

Στη Δημοκρατία Πάντα το Συλλογικό είναι πιο σημαντικό από το ατομικό.

 

Και στην προκειμένη περίπτωση το σημαντικό είναι ότι 172.000 άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου μας, του Αλέξη Τσίπρα να δυναμώσουν με την παρουσία και την ψήφο τους το ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ και να ενταχθούν στις οργανώσεις του.

Σημαντικό και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο επίσης είναι ότι στην Κάλυμνο η Οργάνωση Μελών  έφθασε τους 114 εγγεγραμμένους και πλέον είμαστε πολλοί περισσότεροι κάτι που  προσωπικά  με κάνει να χαίρομαι πάρα πολύ .

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση όλα τα νέα μέλη. Με αυτούς τους ανθρώπους  θα δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και για όλους μας.

Η δική μου παρουσία στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία για ανάδειξη μελών της Κ.Ε. είναι μια αρχή. Ως νέα λοιπόν, διατηρώ την αισιοδοξία μου και ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να προσφέρω όπως θέλω και -πιστεύω- μπορώ στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ όσους με τίμησαν -εντός και εκτός Καλύμνου- ψηφίζοντάς με, χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά . Η πορεία θα μας δώσει -ούτως ή άλλως- την ευκαιρία να γνωριστούμε σε ουσιαστική βάση και να ξεδιπλώσει ο καθένας την προσωπικότητα και τη δημιουργική του δράση.

Η δεξαμενή της Ο.Μ. Καλύμνου ήταν εξ αρχής πολύ μικρή, καθώς ψήφισαν 24 από τους 27 εγγεγραμμένους και τα μεγέθη είναι ασφαλώς δυσανάλογα σε σύγκριση με άλλα μεγαλύτερα νησιά, καθώς αποτελούμε ενοποιημένη Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και Κυκλάδων.

Σε κάθε περίπτωση, είναι θετική η συνολική αποτίμηση και προχωράμε στην επόμενη μέρα με όρεξη για δουλειά, και δημιουργία, για την Κοινωνική Αλλαγή, που όπως όλα πλέον δείχνουν είναι προ των πυλών.

Για μια Νέα Αρχή με την Κοινωνία στην Πρώτη Γραμμή ,  κάτι που αποτελεί ουσιαστική δέσμευση τόσο του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα όσο και όλων ημών.

Και πάλι ευχαριστώ όσους με τίμησαν και εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους εκλέγονται στην Κεντρική Επιτροπή .

Α.Τ.

Τελευταία τροποποίηση στις
Αγγελική Τρικοίλη

Αγγελική Τρικοίλη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version