Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

Από την Αγγελική Σ. Τρικοίλη προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ

 

Αγγελική  Σ. Τρικοίλη

Φιλόλογος

Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής 

ΣΥΡΙΖΑ  Π.Σ. Ο.Μ.  Καλύμνου

 

Αγαπητοί φίλοι

Καταθέτω την υποψηφιότητά μου, ως αντιπροσώπου για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. θα κληθεί ως επόμενη κυβέρνηση της Χώρας, να διαχειριστεί μια εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση, με μια πολυεπίπεδη κρίση να μαστίζει την κοινωνία και τους πολίτες .

  • Κρίση υγειονομική, που εδώ και δυο χρόνια απειλεί την ανθρώπινη ζωή και οι επιπτώσεις της έχουν κοστίσει πολύ ακριβά στην κοινωνία.
  • Κρίση οικονομική, που εντάθηκε ακόμα περισσότερο τελευταία με την πρωτοφανή έκρηξη στις τιμές της ενέργειας και θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την επιβίωση ατόμων και  νοικοκυριών
  • Κρίση “πολέμου,” με απρόβλεπτες προεκτάσεις και διαστάσεις, όσον αφορά τις διεθνείς εξελίξεις αλλά και το ρόλο που θα πρέπει να διαδραματίσει η Χώρα μας μέσα σε αυτό το ρευστό περιβάλλον.

Είναι λοιπόν απαραίτητη, ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ, μια Κυβέρνηση ισχυρή με όραμα και σαφή προσανατολισμό. Μια Κυβέρνηση, που στο επίκεντρο των πολιτικών της θα θέτει τον πολίτη, τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Τον άνθρωπο, που τόσο υποφέρει σήμερα από τις ανάλγητες νεοφιλελεύθερες πρακτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει πρώτα να οικοδομήσουμε ένα Κόμμα Σύγχρονο, ανανεωμένο, δυναμικό και ευέλικτο. Ένα Κόμμα Ευθύνης, που θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον της Χώρας, έχοντας ως γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και την ευημερία των πολιτών.

Τα θεμέλια για αυτή την πορεία αναγέννησης, για τη Νέα Αρχή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος  μας, η Προοπτική και η Ελπίδα  που πρέπει να αναστήσουμε για να οικοδομήσουμε το Μέλλον, θα τεθούν και θα λάβουν συγκεκριμένη μορφή και περιεχόμενο στο προσεχές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Επιθυμώ λοιπόν να είμαι μέρος και συμμέτοχος σε αυτή την προσπάθεια, συμβάλλοντας με τις δυνάμεις μου σε αυτό το νέο ξεκίνημα του Κόμματός μας και την αναγέννηση της κοινωνίας μας.  

Kαι ευελπιστώ, ότι θα με τιμήσετε με την ψήφο σας.

Α.Τ.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos