Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα Χριστούγεννα τα φέρνουν τα παιδιά Κύριο

Σε αναμνηστική η διευθύντρια με την Παναγία (Κων/να), δεξιά (σε μερική απόκρυψη),  και την Αγια Νύχτα (Νίκη), αριστερά. Σε αναμνηστική η διευθύντρια με την Παναγία (Κων/να), δεξιά (σε μερική απόκρυψη), και την Αγια Νύχτα (Νίκη), αριστερά.

Αν θέλεις να νιώσεις πως έρχονται-ήρθαν τα Χριστούγεννα, πρέπει να πας σε σχολική γιορτή με μικρά παιδιά. Γιατί τα Χριστούγεννα τα φέρνουν τα παιδιά – οι μεγάλοι τα χαλάνε… Ο αυθορμητισμός, η χαρά και η αθωότητά τους, δίνουν τα πιο ειλικρινή μηνύματα για ειρήνη και αγάπη.

Αυτή την ωραία ατμόσφαιρα ζήσαμε στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό (Αγ. Τριάδα), το πρωί της 21.12.2010. Τα αγγελικά πρόσωπα των παιδιών και ο ενθουσιασμός τους ανάμικτος με αμηχανία, λόγω του… ακροατηρίου, στην απαγγελία των ποιημάτων και στα γιορταστικά τραγούδια τους, ήταν το καλύτερο δώρο των ημερών.

Τα κοστούμια… της παράστασης, καταπληκτικά. Η «Παναγία» με το βρέφος στην αγκαλιά της, οι μάγοι με τα δώρα, η Αγια Νύχτα και τόσοι άλλοι «ρόλοι» της σχολικής εκδήλωσης, χάρισαν μοναδικές στιγμές ψυχικής ομορφιάς.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Χαιρετισμός Διευθύντριας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version