Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γ. Νικητιάδης: Ο Γ. Ρούσσος είναι ικανός συνεργάτης - γελοία τα περί δίκης Κύριο

Ο υφυπουργός κ. Γ. Νικητιάδης στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 21.5.11, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου κ. Μ. Χαραμαντά ο οποίος του έβαλε δύο θέματα της «καυτής» καλυμνιακής επικαιρότητας, έδωσε απαντήσεις-μαχαίρι, παρ’ όλο που οι «αποδέκτες» είναι φίλοι του. 

Το πρώτο θέμα που έθεσε ο δημοσιογράφος ήταν πώς σχολιάζει ο κ. υφυπουργός τα τοπικά δημοσιεύματα που γράφουν ότι «ο Ρούσσος βολεύτηκε στο γραφείο του κ. Νικητιάδη». Ο κ. υφυπουργός απάντησε με εκτενή έπαινο για την εργατικότητα και αποτελεσματικότητα του τέως δημάρχου - τον οποίο, όπως τονίσαμε από την αρχή σε σχετικό άρθρο μας, ο κ. Νικητιάδης κάλεσε δίπλα του ως ειδικό συνεργάτη, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά επειδή ήθελε ικανό συνεργάτη. Τόνισε την εμπειρία και γνώση του από την πολυετή θητεία του στην Αυτοδιοίκηση και κατέληξε λέγοντας με πάσα ειλικρίνεια ότι μέχρι στιγμής του αναθέτει δύσκολα θέματα και τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά. Ως συνεργάτης είναι εξαιρετικός, αλλά αν μια μέρα πάψει να έχει αυτή την απόδοση ο κ. Ρούσσος, θα διακόψει τη συνεργασία μαζί του. Καθαρές κουβέντες, που τιμάνε ιδιαίτερα τον κ. Ρούσσο.

Στο δεύτερο θέμα ο κ. Νικητιάδης απάντησε θυμωμένα και σκληρά: χαρακτήρισε «γελοίες και ανάξιες λόγου» τις αιχμές που άφησε ο προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Β/θμιας Εκπ/σης και στέλεχος της παράταξης Διακομιχάλη κ. Γ. Θανάτσης. Συγκεκριμένα, ο κ. Χαραμαντάς είπε ότι σε τηλεοπτική του εμφάνιση (ΤV12), όταν σε μια αποστροφή του λόγου του ο κ. Θανάτσης έκρινε το αποτέλεσμα της δίκης που αθώωσε τον κ. Ρούσσο (τη μήνυση είχε υποβάλει ο κ. Θανάτσης για συκοφαντική δυσφήμηση) και είπε: «ήταν δυνατόν να καταδικαστεί ο σύμβουλος του κ. υφυπουργού;» Ο κ. Νικητιάδης συμπληρώνοντας παρατήρησε με νόημα ότι αυτή η κρίση «προσβάλει το κύρος της Δικαιοσύνης, αλλά σ’ αυτό ας τα βρει με τη Δικαιοσύνη».      

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version