Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Επαρχείο Καλύμνου εξέδωσε πρόγραμμα μόνο του Κύριο

Για την επέτειο της ναυμαχίας του Γέροντα προσεχές τριήμερο Παρασκευή έως Κυριακή.

 

Σήμερα, 23/9/21, το επαρχείο Καλύμνου εξέδωσε και απέστειλε στα ΜΜΕ αναλυτικό πρόγραμμα για τον τριήμερο εορτασμό (27,28,29/8/21) της εθνικής επετείου της ναυμαχίας του Γέροντα (24 Αυγ. 1824).

Στην κορύφωση των εκδηλώσεων, την Κυριακή 29/8/21,  θα παραστεί η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κα Σακελλαροπούλου. Η επίσημη Δοξολογία θα ψαλεί στον ι.ν. Αγ. Νικολάου και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της κεντρικής πλατείας.

Των εορταστικών εκδηλώσεων ηγείται, όπως λέει το πρόγραμμα, το επαρχείο, ενώ τελετάρχης ορίστηκε από τον έπαρχο κ. Μουσελλή ο υπάλληλος του Δήμου κ. Β. Διακομιχάλης.

*

Παρατήρηση

Το πρόγραμμα, όπως «μιλάει» μόνο του, το εκπόνησε το επαρχείο χωρίς καμιά σύμπραξη ή συνεργασία με σχετικές υπηρεσίες του Δήμου ή με το δήμαρχο  κ. Διακομιχάλη. Όμως, ο δήμαρχος κ. Διακομιχάλης, ήταν αυτός που, μετά την ανακίνηση του θέματος για πρόσκληση της κας προέδρου από τον πρόεδρο του Αναγνωστηρίου Καλύμνου, είχε υποβάλει στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ως τοπική αυτοδιοίκηση, το αίτημα να παραστεί η κα. πρόεδρος στις επετειακές εκδηλώσεις της Καλύμνου.  

Έκτοτε, από το Δήμο εκδόθηκε καμιά σχετική ενημερωτική ανακοίνωση, ούτε και έγινε γνωστό αν και ο Δήμος σύντασσε το δικό του… πρόγραμμα, αλλά τον πρόλαβε στη στροφή… το επαρχείο.

Ελπίζουμε, στα «μεθέορτα» να μην προκύψει καμιά «μίνι ναυμαχία» Δήμου-Επαρχείου (ή εντός Δήμου) περί του «τις πταίει» για τη «Βαβέλ»!  

(δημοσιεύουμε πιο κάτω το πρόγραμμα του επαρχείου ως συνημμένο PDF)

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version