Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παράταξη Γ. Γαλουζή για την καθαριότητα Κύριο

Η παράταξη της ελάσσονος αντ/τευσης του κ. Γ. Γαλουζή εξέδωσε το παρακάτω

δελτίο τύπου (δ.τ.), με το οποίο ισχυρίζεται ότι η σημερινή δημ. Αρχή συνεχίζει την πολιτική Γαλουζή.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ   

«ΝΕΑ  ΚΑΛΥΜΝΟΣ»

ΚΑΛΥΜΝΟΣ , 22/07/2021

ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 «Τριτοκοσμικός ο  τρόπος  που πραγματοποιείται η αποκομιδή των απορριμμάτων αυτήν την περίοδο». Δήλωση κ. Ζωΐδη σε δελτίο τύπου (22/07/2021)

Σχετικά με το έργο της δημαρχίας Γαλουζή στον  τομέα της καθαριότητας, το οποίο  συνεχίζεται και επί των ημερών της σημερινής δημαρχίας, έχουμε να καταθέσουμε  τα εξής:

  • Μελέτη για την προμήθεια δύο απορριμματοφόρων οχημάτων με σύστημα πρέσας . Ένα όχημα χωρητικότητας 16m3 και ένα όχημα χωρητικότητας 6m3.
  • Διακήρυξη για την προμήθεια «Μηχανημάτων Έργου».
  • Προμήθεια, σε ετήσια βάση, τροχήλατων πλαστικών κάδων (πράσινοι κάδοι) μηχανικής αποκομιδής, όγκου 1100lit  και 770lit.
  • Προμήθεια πολύχρωμων κάδων ανακύκλωσης και κατασκευή ξύλινων πλαισίων ,στα οποία θα τοποθετούνταν οι κάδοι ανακύκλωσης.
  • Σε ετήσια βάση γινόταν προμήθεια αναλώσιμων υλικών (σακούλες, σκούπες, φαράσια) ,είδη καθαρισμού ,εργαλεία καθαριότητας ,είδη ατομικής προστασίας, (αδιάβροχα ,γαλότσες ,γάντια άρβυλα) προμήθεια γάλακτος, αγορά μηχανήματος ζεστού νερού για το πλύσιμο των απορριμματοφόρων , επισκευή και συντήρηση -με την εθελοντική βοήθεια του κ. Παντελή Γλυνάτση - όλων των τροχήλατων καροτσιών ,που παρέλαβε η δημαρχία Γαλουζή σε κατάσταση διάλυσης.
  • Αποδοχή δωρεάς απορριμματοφόρου οχήματος από τους ομογενείς της Γαλλίας.
  • Παραλάβαμε μία υπηρεσία ,στο προσωπικό της οποίας, η προηγούμενη δημαρχία χρεωστούσε 1000 μέρες σε άδεια και ρεπό ,τα οποία ξεχρεώσαμε σταδιακά.
  • Προκηρύξαμε θέσεις μόνιμου προσωπικού ,το οποίο έχει προσληφθεί και εργάζεται.

Καταλαβαίνουμε την αγωνιώδη προσπάθεια του κυρίου Αντιδημάρχου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Απλά να του υπενθυμίσουμε ότι το θέμα της συνέντευξης του τέως Δημάρχου κυρίου Γαλουζή ,ήταν αυτό που και ο ίδιος παραδέχθηκε ,δηλαδή  «ο τριτοκοσμικός τρόπος που πραγματοποιείται η αποκομιδή των απορριμμάτων αυτήν την περίοδο».

Για την παράταξη

Ο επικεφαλής

Ιωάννης Γαλουζής

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version