Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡ. ΚΟΥΡΟΥΝΗ-ΛΙΑΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Κάλυμνος, 24/05/2021

 

Ολόκληρη η κοινωνία της Καλύμνου αισθάνεται συγκλονισμένη και αμήχανη, από το άκουσμα του τραγικού χαμού της Νηπιαγωγού Ειρήνης Κουρούνη Λιάπη, που έφυγε τόσο απροσδόκητα και πρόωρα χτυπημένη από τον θανατηφόρο ιό.

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις στα 59 της χρόνια η αγαπητή μας Ειρήνη, που τίμησε την εκπαίδευση την οποία υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο και               αφοσίωση, ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας της Καλύμνου, με έντονη παρουσία σε κάθε προβληματισμό και διεκδίκηση του νησιού, δεν είναι πια μαζί μας, γεμίζοντας με πόνο και θλίψη όλους.

Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Καλύμνου, στο σύντροφό μας Παύλο Λιάπη και στα παιδιά του, αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια της αείμνηστης Ειρήνης, εκφράζουμε την συμπαράσταση στον πόνο τους και τα πιο θερμά συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε να είναι όλοι γεροί και δυνατοί, για να θυμούνται την αγαπημένη τους σύζυγο, μητέρα, γιαγιά και αδελφή.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version