Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πότε θα ανοίξουν οι εκκλησίες; - «Κατόρθωμα εξ αμελείας» Κύριο

Με νέο επαναληπτικό και συνεχόμενο lockdown ξανά-μανά  οι ενοριακοί ναοί

της Καλύμνου, ενώ ο μητροπολιτικός ναός του Χριστού θα συνεχίσει να μένει κλειστός έως τις 20Μαΐου, καθότι ο εφημέριός του είναι σε καραντίνα.

Αλλά και ποιοι ναοί θα ανοίξουν μετά τη λήξη του νέου lockdown, είναι απρόβλεπτο, καθότι έγινε πια απρόβλεπτο πότε θα σταματήσουν στην Κάλυμνο τα επαναληπτικά lockdown και οι αιτίες που τα γεννάνε.

Καθημερινά σημειώνονται όλο και νέα χτυπήματα κορονοϊού εξαιτίας της «νόσου των αρνητών του κορονοϊού» και, προπάντων,  του απροσδιόριστου αριθμού των «αδήλωτων»» που περιφέρονται ανεξέλεγκτα και σκορπάνε «μπολιάζουν» κόσμο και κοσμάκη.  

Τελικά, ποιος κλείνει τις εκκλησίες στην Κάλυμνο; Ειδικά το δεύτερο αυτό κλείσιμο είναι, χωρίς αμφιβολία, «κατόρθωμα… εξ αμελείας» λαού και μερικών ιερέων, που «λειτουργούν αντιστασιακά» …,ακόμα και ως κρυφοχριστιανοί!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει «φάρμακο» εκτός από τον εμβολιασμό. Τα μέτρα της κυβέρνησης (ασυνάρτητα κι αυτά), οι αποστάσεις και η ατομική ευθύνη είναι λόγια του αέρα, χωρίς αποτέλεσμα. Εμβόλιο και μόνο εμβόλιο. Και οι θεωρητικοί της «άρνησης» ας το κάνουν κι αυτοί, να έχουν, καλού-κακού…, ήσυχο το κεφάλι τους και προπάντων εμείς.   

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version