Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στις Βίγλες

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράει η ασφαλτόστρωση του περιφερειακού δρόμου

των Βιγλών, στον Πάνορμο. Αν δεν προκύψουν δικαστικές παρεμβάσεις πολιτών που διεκδικούν ιδιοκτησίες κατά μήκος του δρόμου, ο Απρίλης θα φύγει με ολοκληρωμένο το μεγάλο (για τα μέτρα του νησιού μας) αυτό έργο.  

            Τα εργολαβικά συνεργεία λειτουργούν με τέλεια οργάνωση, από την παραγωγή της ασφάλτου, έως τη μεταφορά και επίστρωσή της σε διαδοχικά σημεία του δρόμου. Επιβλέπων μηχανικός, εκ μέρους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, είναι ο κ. Παν. Κενενούνης.

Το έργο αυτό είχε αρχίσει προ δεκαετιών και οι δημαρχίες που πέρασαν έβαζε η καθεμιά το «λιθαράκι» της, για να φτάσουμε σήμερα, στον Απρίλη του 2021, η σημερινή Δημαρχία, του κ. Δ. Διακομιχάλη, να βάζει την τελική σφραγίδα περάτωσης – επαναλαμβάνουμε, αν όλα πάνε ομαλά και απρόσκοπτα.

Ο δρόμος αυτός αξιοποιεί οικοπεδικές ιδιοκτησίες σε απότομες κατωφέρειες και απάτητα βοσκοτόπια. Απογειώνει την υπεραξία των κτημάτων και ανοίγει προοπτικές να αναπτυχθούν νέοι οικισμοί σε πολλά σημεία των Βιγλών.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version