Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ ΛΕΨΟΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ ...ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Κύριο

Μουσικό βίντεο κλιπ από τον Δήμο Λειψών, μετά από μία επιτυχημένη τουριστική χρονιά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Μετά τα ικανοποιητικά αποτελέσματα της τρέχουσας τουριστικής χρονιάς, ο Δήμος Λειψών ξεκινάει με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο την προσπάθεια προβολής του νησιού για τη σεζόν 2021! «Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, οι Λειψοί κατόρθωσαν να διατηρήσουν μεγάλο μέρος του μεριδίου τους κατά την  περίοδο αιχμής με επίκεντρο τις κύριες εβδομάδες του Αυγούστου που η πληρότητα μας άγγιξε μέχρι και το 100%! Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως οι προσπάθειες μας απέδωσαν και για το λόγο αυτό θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο, εν όψει της επόμενης τουριστικής σεζόν», εξηγεί ο Δήμαρχος των Λειψών, κ. Φώτης Μάγγος.

  Με πρωτοβουλία του Δήμου και του Δημάρχου, κινητοποιήθηκε ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκατοντάδων μουσικών video clip της Ελληνικής δισκογραφίας, Γιώργος  Γκάβαλος που πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού βίντεο κλιπ με καλοκαιρινή διάθεση, το οποίο θα συνοδεύει τις δράσεις προβολής του Δήμου για τη νέα σεζόν.

  Με φόντο τα γραφικά σοκάκια, το ειδυλλιακό χωριουδάκι των Λειψών, τις αναρίθμητες εξωτικές παραλίες και τα γύρω νησάκια, το βίντεο κλιπ https://youtu.be/OecK0Yq-5d4 μεταφέρει στην οθόνη έναν καλοκαιρινό παιδικό έρωτα που ζωντανεύει στο γραφικό νησί των Δωδεκανήσων. Στο βίντεο κλιπ ακούγεται το διαχρονικό Ιταλικό τραγούδι «I giardini di Marzo» που εκτελεί μοναδικά το συγκρότημα ΕΜΜΕΛΟΝ και που ερμηνεύει ο ίδιος ο Δήμαρχος Λειψών μαζί με την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα Μαρίνα Μανωλάκου.

  Το μικρό αυτό μουσικό κινηματογραφικό ταξίδι ολοκληρώνεται με το σύνθημα «Memories of Lipsi», εστιάζοντας στη μοναδική ικανότητα του προορισμού να δημιουργεί δυνατές αναμνήσεις στους ταξιδιώτες του, εφάμιλλες με εκείνες ενός παιδικού έρωτα! Το βίντεο κλιπ αποτελεί κάλεσμα για όλους τους ταξιδιώτες του εξωτερικού στο νησί της θεάς Καλυψούς, το οποίο φέτος απέσπασε σημαντικές διεθνείς διακρίσεις ως top ανεξερεύνητος προορισμός σε κορυφαία Μέσα όπως το Σουηδικό «Vagabond» και η Βρετανική «Daily Mail»!

  Σημειώνεται πως ήδη ο ΕΟΤ εξέφρασε την πρόθεση του για την αξιοποίηση του πρωτότυπου βίντεο κλιπ για την ανάδειξη του προορισμού. Ο Δήμος Λειψών ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλλαν αφιλοκερδώς στη δημιουργία του εξαιρετικού οπτικο-ακουστικού μουσικού αποτελέσματος, την εταιρεία WRE GROUP, μέγας χορηγός της παραγωγής του CD,  το συγκρότημα ΕΜΜΕΛΟΝ, την εταιρεία μουσικής παραγωγής ΔΙΚΤΥΟ, την τραγουδίστρια Μαρίνα Μανωλάκου, τον σκηνοθέτη Γιώργο  Γκάβαλο με το VIEW STUDIO και το STUDIO MASTER SOUND για την ηχογράφηση.

 

Μήπως να παίρναμε καμία ιδέα ;

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version