Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Απόλυτη παραμέληση της εκάστοτε Δημοτικής αρχής» Κύριο

Ως κάτοικοι των Μυρτιών αλλά και ως επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούμαστε

στην ιδιαίτερη αυτή «γειτονιά» της Καλύμνου, εδώ και χρόνια βιώνουμε την απόλυτη   παραμέληση της εκάστοτε  Δημοτικής αρχής στα προβλήματα όχι μόνο των Μυρτιών αλλά και της ευρύτερης περιοχής τους.  

Αποφασίσαμε λοιπόν να δράσουμε και καταλήξαμε σε κάποια πρώτα αιτήματα που είναι βασικά και στα οποία συμφωνούμε όλοι . Ήρθαμε σε επικοινωνία με το Δήμαρχο κ. Δ. Διακομιχάλη, ο οποίος δέχτηκε μια "επιτροπή" 6 ατόμων από τους κατοίκους και επαγγελματίες των Μυρτιών στις 8 Σεπτεμβρίου και μας έδωσε την υπόσχεση ότι θα εξετάσει τα αιτήματά μας και θα ξανασυναντηθούμε σύντομα, για να του δοθεί ο χρόνος να απαντήσει. 

Βρισκόμαστε ένα μήνα μετά και θέλουμε να κοινοποιήσουμε τα αιτήματά μας και σε όσους δεν τα γνωρίζουν με την ελπίδα ότι θα βρούμε περισσότερα ευήκοα ώτα, ότι ενδεχομένως θα προστεθούν ιδέες και ότι σύντομα θα έρθει και η σειρά των Μυρτιών που είναι η «Πύλη Εισόδου» στα πιο σημαντικά αναρριχητικά πεδία, η «Πύλη Εισόδου» προς την Τέλενδο και τις πιο σημαντικές «μπροστινές» εξοχές και μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της Καλύμνου με κατοίκους και επισκέπτες 12 μήνες το χρόνο. Μια τέτοια περιοχή αξίζει μιας άλλης προσοχής από αυτή που δεν έχει τώρα.

Παραθέτουμε λοιπόν τα αιτήματά μας. Ακολουθούν υπογραφές κατοίκων και επαγγελματιών των Μυρτιών.

(ακολουθεί επισυναπτόμενο PDF)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version